tak zatim nic nevíme

25.12.2008

tak jsem s Karolínkou doma a s Míšou v nemocnici je manžílek :h: , Karolínka plakala, že je Míša nemocnej v nemocnici a chtěla být doma se mnou tak s malým zůstal na noc taťka a ráno za nima zase jedeme :h: . Jinak nic ještě nevíme, stále stejná dávka léků, večer přijde primář tak snad něco manžílkovi poví více, uvidíme. Jinak všem, kteří na nás myslí moc a moc děkuju, pomáhá to - trochu, ale jo :k: :k: :k: :k: ...

Ahoj Kettynko, tož co to tu čtu?...Chudinka malý, držím mu pěstičky, aby byl v pořádku a už zdravý :k: :k: :k: ...to máte ne moc veselé Vánoce:-(..držte se všichni, myslím na vás :h: :h: :h:

moc na vas myslim :h: ...jen sem nakoukla a hned ctu takovy trable :r: ...drzim pesticky at je Misa brzo v poradku s vama doma,posilam pohlazeni :h: :k: ....copak se stalo?

In reply to by mamáček

Měl od pondělí zánět průdušek, ale do dneška se nelepšil a pořád vís a víc chraptil a sýpal a nemohl dýchat tak jak by potřeboval tak jsme jeli na pohotovost znova a už si ho tam nechali :r: . ATB má pořád, ale ještě k omu má spousty léků na to dýchání, plus ihhalace a zvlhčování....výsledky snad zítra nějaké už budou tak uvidíme. Potom ještě musí na RTG plis....tak snad nás nečeká nic strašnýho

Ketynko :c: co to čtu }:) Je mi to moc líto!!!! Posílám energii :h: :k: :h: :k: :h: :k: Hned až budeš vědět, tak písni. Máte to ale smůlu...... :spid:

janka.82

Ach jo, Kettynko, to je strašný!!!!!!!!!!!!!!! Je mi to moc líto. Přeji brzké uzdravení a ať už máte konečně od nemocí pokoj :w: :w: :w: :w: :w:

Ahoj Kettynko, zrovna jsem si přečetla tvůj blog..:-( Doufám, že bude všechno dobrý a malej se z toho co nejdřív dostane..je to strašné, když je nemocné tak malé miminko a ani neumí říct!! Držím pěstičky!! :h: :h: :h:

Ježíši Kettynko, vůbec nevím co se děje, ale stačí si přečíst, že máš Míšu v nemocnici a je mi do breku, tak snad to nebude nic vážného a budete zase všichni 4 spolu :h:

ivka2222

myslela jsem,že jenom nakouknu,ale na tohle se nedá jinak než reagovat,kettynko sakra co se to děje,prďolka maličký že pořád stoná,je mi to líto a přeju brzké uzdravení :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky