Tak kdopak nam bude rodit na štedrý den?? :-)))

22.12.2008

Ahoj holky..koukam ze tu je málo týdnu těhotenství.My jsme dnes již 41+1tt a male se ven proste nechce.
Tak nas vsichni strasi ze si to ta mala curina nechava na stedry den...Tak kdopak pujde tady v ten krasnej den rodit??Je tu jeste naka prosinecka ktera má taky kliste???

Ahojky já jsem dnes 39 + 4 máme rodit na druhý svátek Vánoční a taky to vůbec nevypadá, všichni si ze mě dělají srandu, že budu rodit na štědrý den kolem 18:00 :-) doktor mi dnes řekl že se vůbec neotvírám takže asi budu také přenášet, čekám holčičku tak se hold parádí, tak ahoj ať Vám to dobře dopadne.

In reply to by 1Angee21

Ahoj Angee21,ja jsem dnes 39+3tt a taky to zatim nevypada na porod a vsichni i ja si mysleli,ze to do vanoc bude.Cekamchlapecka a taky se asi paradi :) No jsem zvedava,kdy to prijde a jaky to bude.Tak hezky zbytek vanoc a dej vedet jak to u tebe pokracuje.

ahoj Cattly, zrovna nedávno sem na tebe myslela, koukala jsem že si napsaná v termínech porodu a říkala sem si, že jestli už si porodila...Teda uteklo to co? Nedávno si psala, že si těhu a pak že se budeš vdávat a teď už jen čekáte na mimi.
No já jsem už také začala 28tt

Pellullinka

In reply to by Cattly

Docela to letí no. Když si řeknu, že už jen 3 měsíce....To čekání ti nezávidím, já tajně doufám, že porodím neočekávaně kolem 38tt :s: :s: :s:
Já jinak dobrý, všechno je v pořádku, Kubíček roste a Peťan se těší! Na ultrazvuk jdeme až 15.1.09, tak se těším, už sem malého 8týdnů neviděla!
No a jestli to bude poslední ultrazvuk tak pak zase pěkně dlouho neuvidím...

Snad tě malá nechá alespoň dát si štědrovečerní večeři, pohodu u stromečku a zachce se jí na svět v noci :c: Pellullinka

Ježišmarja,ty už jsi 40tt? vždyť jsi byla nedávno chvilku za 20.tt :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: no nic, jen jsi mě překvapila... snad si to hočina (?) na vánoce nenechá, byl by to sice naprosto geniální dárek, ale do budnoucna by se asi ošidila :s:

In reply to by Tesa

jeee to je pekny privitani:-)) no jo..uteklo to co...ty tejdny leti...a to nase kliste ne a ne ven..ja nechci na stedrej den..prave proto ze by se holka ochudila..a ja se teda aspon naposled poradne nazeru:-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Chááááápu...ma uz taky hrabka... kord kdyz rodej i holky lednovy a my tu strasime..a vsichni kazdy den...tak co????NA VRAZDU!!!!!!

nazdarek cattly teda ty tu porad strasis chudaku? nase princezna si taky nechavala na cas byli jsme 9dni pres termin a 10den jsme meli jit na vyvolani, ale kocka si to rozmyslela a vylezla hihi i kdyz s komplikacema. kocicko ja ti moc preji aby jste to meli rychle za sebou a kliste se te konecne pustilo jj hold se paradi princezna :girl:

In reply to by Gabrielka

jo jo strasim :o(( My mame dnes 8den po TP.Tak uvidime..zitra jdem na kontrolu,tak jsem zvedava co mi primar povi pekneho.Budete mit hezky Vanoce ...vid??To bude super.. no jo holky paradivy.. ale my sme rikaly ze klido i osklivou..hlavne ze uz tu bude s nami a bude nase:-))) Ale je stejne pekny jak ji to vystrasilo a vylezla sama:-))

Ahoj Cattly.ty jsi ještě tu?Jsem tě tu dlouho neviděla a už jsem se chtěla ptát holek,co s tebou je, jesli už nemáš uzlika u sebe.

In reply to by MATYG

Ahojik..jo jo a cela:o(( No jo..me posledni dobou vubec nak mojetehu neslo.nez jsem se sem vdy dostala tak to byla sila a proste mi to vubec nebehalo.Ted je to lepsi tak sem ciham.. Chjo..to moje dite ke me vubec nechce:o((A jak se mas ty??

In reply to by Cattly

Aha tak to jo, já jsem tu něco hledala ve starých diskuzích a jako hostovi my to běželo rychleji.Neboj se, dávám tak max týden. Ale bylo by to pěkný na Vánoce, ne?Ale chce k tobě, vždyť je u tebe, je jí tam dobře.A jak se bude holčička jmenovat?My se máme fajn, teď ty přípravy na Vánoce s Verunkou stojí zato. Ale už mám vše hotovo,až na strom, manžel přinesl děsný koště, tak musíme jet pro nový. Myslím na vás holky, tak snad se brzy prdelka umoudří. Určo dej vědět.

In reply to by MATYG

Bude se jmenovat Lili.. Liliana :o)) No jo...to ja uz mam stromecek nachystanej(ale umelej:o) jako ze holku nevnadim a co??Prdlajs... Vsak ona ven pujde..budto dobrovolne nebo nasilim.. :-)) Ja dam urco vedet.. Tak si uzij krasny vanoce s verunkou..to bude nadherny.. my si je holt uzijem s holkou v brisku..ale to nevaaa...hlavne ze ji mame..

In reply to by Cattly

To je nádherný jméno,ještě jsem tady neviděla, teda vůbec ne, fakt originální a navíc krásný. Taky asi koupím umělej, bych se n ato mohla vyprdnout. Koupím vůni smrku brise a je to. Taky vám přeji krásné svátky a ať to zvládnete. Držím pěsti. tfuj tfuj

In reply to by MATYG

dekuju... no po tom umelym neni takovej neporadek a da se pouzit kazdy rok.. no vidis..ten brise...dobrej napad:-))
No jo Lili.. ja ho chtela uz od zacatku a nak si na to zvykla takze me uz nikdo neukecal na jiny..

to je pěkný pojmenování. Já jsem měla včera první termín.
A na Vánoce by mi to nevadilo, už aby to bylo.... Kdykoli.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka