Kdy zacit?

20.12.2008

Ahojda, mam dotaz kdy zacit cvicit? Jsem od prirody docela lemra a ted v 7tt je to jeste kombinovane s docela silnou slabosti a motanim hlavy...ale porad mam pocit aby neco nezanedbala...tak poradte kdy zacit chodit cvicit?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, pokud nejsi zvyklá cvičit, tak s tím rozhodně teď nezačínej. A už vůbec ne posilovat na břicho!!! Jestli si po porodu budeš připadat tlustá, tak pak můžeš cvičit až do aleluja, ale teďka se na to vykašli. Já jsem byla docela zvyklá na tělesnou zátěž, ale bohužel jsem musela být většinu těhu v klidu, takže jsem taky necvičila a absolutně mi to nevadilo. Takže se nenech nikým zvyklat. Je to tvoje tělo a tvoje těhu, tak ti do toho nikdo nemá co kecat. :a:

Já jsem taky spíš proto,že když nejsi zvyklá cvičit,tak to v těhu určitě neměň, těhotenské cvičení je ti až k něčemu,když tě něco bolí a aby jsi tomu předcházela. Takže třeba ten balón,ale ten jsem začala až tak ve 20.týdnu!!!

In reply to by kockral

Diky moc:o) Ja si to myslela ale mam na hlavu padlou matku...kdyz jsem ji oznamila ze bude poprve babickou tak jedine co mi rekla ze musim okamzite zacit cvicit a posilovat na bricho abych nebyla tlusta...zdalo s emi to jako magorina a tak diky za potvrzeni:o)))

In reply to by Betsabe

No určitě,to je pěkná blbost,buď posilovat před otěhotněním,nebo po porodu,ale takhle začít se cvičením v těhu,to je tak potom na rizikové a hlavně v tak ranném těhu!!! Jinak tvé mamce vyřiď,že já měla opravdu dost vytrénované břicho i celé tělo před prvním těhu a díky tomu jsem sice nepřibírala,ale taky jsem dopadla tak,že jsem rodila předčasně a taky malinké mimi,jen 2,26,nemělo tam žádné místo,měla jsem i malé bříško a to proto,že jsem se pořád chtěla udržovat i v těhu a takhle to dopadlo.14 dní jsem nemohla mít mimi u sebe,díky tomu,že byl klučina narozený dřív,tak neměl vyvinutý sací reflex,takže jsme hodně moc museli bojovat s kojením,museli jsme hlídat každý den,aby přibíral atd. Z vlastní zkušenosti vím,o čem mluvím,tentokrát si těhu užívám,prostě kynu,cvičím jen na uvolnění zádových svalů,jinak se normálně starám o domácnost,syna a když mám čas,tak místo cvičení ležím a doktor mě vychvaluje,že mimi krásně roste a zatím to ani nevypadá na předčasný porod. :a:

já chodila až od 20tt-to cvičení bylo až pro těhulky od 20tt, takový lehký protahování-bylo to fajn. ale neboj, když nebudeš cvičit-vůbec nic se nestane :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka