HROZNÁ NÁLADA :-((

01.12.2007

Dobré raníčko. Tak jakpak jste se vyhajaly? Já jak se mi blíží termín porodu, tak nemůžu čim dál víc spát a pořád nad něčím přemýšlím. Nedávno jsem na netu v nějaké poradně četla, že nějaká mamina porodila ve 39tt mrtvé miminko. Tak jsem z toho špatná. Taky furt přemejšlim, jak to budu mít, že nechci přenášet. Kámoška přenášela 14 dní a museli jí vyvolávat porod a nakonec museli malou vytáhnout císařem. A taky ta její malá vážila 4100g. Se nedivim, když tak dlouho přenášela. Poslední dny jsem fakt hrozná. Ošklivá na každýho, na koho se podívám. Pořád se bojim, abych nepřenášela nebo aby naše miminko bylo zdravé nebo aby se tahle ke konci něco nepodělalo. Asi nevim, co bych dělala, kdybych o mimi přišla. Já bych se šla asi oběsit.

No a pořád dokola myslim na takovýhle blbosti. A do toho jsem na všechny zlá. Ani nevíte, jak bych už chtěla rodit. Pořád jsem v takový nejistotě a to mi pěkně ,, zvedá náladu ,, Je to horší jak včera. To jsem vyjela na manžela a vynadala mu za maličkost a pak jsem si ho musela udobřovat. Ale stejně mě furt něco žere a se..! Takovýhle nálady jsem nikdy nezaznamenala. Já, takovej optimista. Doufám, že prodělám nějakej poporodní splín a udělám něco blbýho. Ještě že manžel bude pár dnů se mnou po porodu doma. Jsem normální???

ahojik Panenko je to asi uplne normalni ja jeste nejsem pred porodem a jsem taky nervni a protivna a taky jsem mamce rikala ze kdyby se mi neco u porodu stalo tak at se postara o male at ho nenecha napospas tchyni no veselo:-) ale neboj urco vsechno dobre dopadne a prenaseni se neboj kamaradka prenasela skoro 14dni vyvolali ji porod a byl v pohode a rychly a mimi melo tri sedesat takze neboj urco vse bude ok:-)

No vidím, že v tom nejsem sama. Jsem protivná na ostatní a pak nejvíc sama na sebe. Divím se, jak to ten můj může se mnou vydržet. A to si říkám, že šestinedělí bude ještě horší :-( Snad to vše ve zdraví přežijem :-))

Panenko, tvé obavy ke konci zěhotenství jsou normální, jenže když jsem čekala malou, tak jsem je měla o hdně dříve jak ty a taky jsem z toho porodila o 4 týdny dřív a ještě k tomu císařským řezem, Neboj všechno bude dobrý, věř mi.

Panenko! Všechno bude fajn, porodíš zdravé, krásné miminko!!! Úsměv na líčko, maminko :-))

Myslím, že jsi ÚPLNĚ normální:) Ale nedivím se ti, já se snad 39. týdne ani nedožiju:) Už teď sem strašně protivná a taky se hádám a taky mě přítel občas (často) se..:) Mít strach o miminko je naprosto přirozená věc a strach z porodu taky. Možná by ti pomohlo, kdybys na to nemusela pořád myslet. Ať tě přítel někam vezme na večeři, nebo si kup něco pro radost, hlavně ať na to pořád nemyslíš.. Určitě všechno dobře dopadne, opakuj si to a bude to tak:)

ahojinky:-) to ti věřím že už to chceš mít za sebou. Nesmíš myslet na takové ošklivé věci. Vím že se asi bojíš ale na takové věci nemysli. Kamarádka také 14dní přenášela a mimi šlo normálně a mělo 3,6kg. uvidíš že bude vše dobré. vždyť už se jen párkrát vyhajáš a budeš mít maličké u sebe:-) držím moc palečky ať ti to moc rychle uteče a ať je vše v pořádku:-)

In reply to by Panenka

představit sebe až budu na tvém místě. Dobře se mi to říká ale vím že se také budu bát už teď jsemprotivná:-) uvidíš vše bude dobré:-) já jsem také sama doma a skoro pořád.manžel dělá na kriminálce tak pořád něco řeší a já ho vidím akorát ráno a večer když jdu spát. tak si vždy pustím nějakou veselou pohádku nebo komedii a je mi líp. Ale chápu že už toho musíš mít plné zoubky a že se ti to musí zdát nekonečné.

In reply to by Panenka

princové jsou na draka ale jinak se mi líbí hrátky s čertem, proncezna ze mlejna, s čerty nejsou žerty nebo nesmrtelná teta:-) doufám že mimi bude po mě já jsem pohádková:-)jsem na nich odkojená:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky