Dominičce jsou dva měsíce :)

19.12.2008

Ahoj kočičky,
než se rozepíšu přeji Vám všem krásné vánoční svátky plné pohody,hodně štěstíčka a zdravíčka, maminkám radost z jejich ratolestí, těhulkám pohodové těhu a snažilkám,aby se brzy zadařilo.

Tak a teď k mojí princezničce : Domčulka se krásně směje, váží 4 310 a měří 55 cm, za tři týdny mi vytáhla o 4 cm :jawdrop: a přibrala půl kila. Fíla měl v tomto věku jen o 100 gr víc a to měl o kilo větší porodní váhu,takže je fakt šikulka :hu: :!k: . Přikládám pár foteček,mějte se krásně a hlavně fakt to zdraví,já sem nemocná,takže fakt prýma před vánocema :n: .Gabča,Filípek,Domčulka.

Věroušek

Mala je nadherna. Moc krasna princezna a jsou si s braskou fakt podobni

Teda Gábi, ti jsou tááák nádherní :h: :h: :h: Lituji, že mezi klukama nemáme holčičku (k Filípkovi) :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

Máš opravdu nádherné dětičky s krásnými kukadly !!! A malá je šikulka, že takhle roste :\x: . Tak hezké svátky a hodně zdraví a štěstí s těmi tvými štěstíčky !!!

Opravdu máte krásné dětičky! :qu: A ty kukadla, oba :one:
Já už bych chtěla takyyyyyy!
A furt jen čekám a čekám.....

In reply to by jerabina

koukám,že jo,to už je hrůza ten uplný konec viď? Tak ti přeju aby to proběhlo vše v pořádku,rychle,aby jste ty i Monička byly v pořádku,krásné vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku,Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

vždy´t byla tak malinká. Aby z ní nakonec nebylo nějaké lamželezo :!k: . Přeju ti krásné vánoční svátky a aby se zadařilo :cc): .Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:!k: na nový rok jsem taťkovi řekla,že si přeju holčičky a 26. ledna už nepřišla MS :\x: . Tak tfuj,tfuj,tfuj, a´t se zadaří - musíííííííííííííí :h: :h: :h: , já bych brala časem ještě jedno,ale fakt časem :!k: ,Gabča,Filípek,Domčulka

Domčulka je krásná spokojená pohodářka... a jen koukám, jak jsou oba dva i s Filípkem podobni mamince... :) :) :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky