Maminky,

17.12.2008

Chtěla bych se Vás zeptat, kolik vážila nebo váží vaše mimča na 2,5měsících? Mě Kubík váží 5,75 a doktorka říká, že je to moc??? :?

Buď v klidu!!:)))))Náš Tobík měl ve 3měs. 7,7 kg a 68 cma žádný tlusťoch nebyl! A ani nám to nikdo neřekl, jen pěkně stavěné neošizené miminko:one: :qu: :qu: :qu:

Ahojky, Nikča má 3 a půl měsíce a konečně jsme se dostaly přes 5 kilo!!! :\x: Ale teď má střevní chřipku, tak mám strach, aby jsme moc nezhubly!! Víš ono každé miminko váží jinak, ale pokud kojíš, tak je vše úplně v pořádku - kojené děti nějak nezapadají do těch jejich tabulek!! :n: My jsme vždy těsně pod hranicí a dr taky vyšiluje!! ;) :a:

my na trimesicni kontrole 62cm a 6,160 kg, taky doktor brblal, ze dite zdvojnasobi porodni vahu v 6ti mesicich, ale co, jen kojim, tlustej neni, faldy nema, je takovy mnakovy ;o)) rikame mu ted pucinek, ale jen pro to, ze ma takove vsechno hezky kulatoucke a k pusinkovani - lytka, rucky, prstiky a tak ;o))))

Nikolka má 5,46 a budou jí brzo 3měsíce ale je to holčička ty bejvaj menší kamarádky chlapeček váží 6kg a jsou mu 2,5měsíce

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky