Albert

15.12.2008

:a: Ahojda, přišla jsem se sem pochlubit svým potomkem po dlouhé dobe. Albertovi je teď 37 týdnů, což je 8 a půl mesíce a už si sám sedne, stoupne a s naší pomocí chodí. :dance: :qu: Dneska udelal poprvé paci paci pačičky a reaguje na jména svých hrdinů ze Cbeebes, což je tady neco jako teletubies, kteří tu chodí taky, ale ty ho nebaví. Přesne ví který je který (to ani já nevím). :one: Tu, je mimochodem Skotsko. Zopakuje tata, ale jinak jen tak breptá. No a to méne pozitivní je, že papá třikrát za noc. :a\|: Už jsem vyzkoušela kdeco, ale on jí proste nejradši v noci. :'zz): No ale nemusím jít zatím do práce, tak si nemám co stežovat, že. :jawdrop: :s: Jo jinak Albert má 10 kilo a kolik meří to zatím nevím, ale nosí velikost 80. :c:

Téda to je ale kus krásného chlapáka :dance: A jak se tak dívám, tak se Albertkovi taky líbí klepání řízků :qu:

Hele, je to ten klučina, co jsi ho měla v ikonce jako super frajera se slunečníma brýlema, že jo? Pamatuju se dobře doufám... a ted už to není žádné malé miminko, ale krásnej velkej kluk, co bude holkám lámat srdce už v mateřské školce... ;) :s: :a:

téda, Bertík je fešák. a kam vyrážel na tůru, že je v postýlce nachystanej s batůžkem :s:

In reply to by Tesa

Ahoj Teso. Díky. No ani ne tak na tůru, jako že se jeho velmi neprozíravá maminka upsala ďáblu. Prosím objednala jsem si "zdarma" 18 kusou sadu knížek, ke kterým byl jako bonus batůžek a zaplatit se má jen poštovné, což je v pořádku. Ale manžel me pak uvedomil také o tom, že je to knižní klub a od toho dne mi budou bez ptaní posílat knížky, aniž bych si je objednala a budu za ne muset platit :r:

In reply to by Tesa

Hmmm, tam žádný miniaturní písmo nebylo, s tím se nikdo neobtežovat až když přišla faktura, takže asi milý ruksak zabalím a pošlu jim ho mile zpátky. A co jinak nového. Četla jsem v tvém blogu, že jste meli nejako na pilno a že jsi usínala, kam sis sedla. Co se stalo, nebo snad ješte deje?

In reply to by Meg1

nic dramatickýho :s: manžel dokončuje školu a psal bakalářku, na poslední chvíli. dneska jí musel odevzdat, pomáhala jsem mu s přepisama z diktafonu, korektury a tak....no a jediný čas který jsem tomu mohla věnovat byla noc. ale naštěstí už je to za náma. ufffff

In reply to by Meg1

sociologii, psychologii.....už mu zbývá jen obhájit tu práci (jestli mu jí uznaj ) a udělat státnice z psychologie a bude KLID. jenom doufám, že nebude chctít jít na magistra...

In reply to by Tesa

No to jsem se chtela práve zeptat. Ale to už by byly přece jen dva roky ne?? :s: Taky jsem to chtela studovat, ale nakonec jsem se rozhodla pro fylozofickou fakultu, angličtina, francouzština. Naštestí jsem se nedostala na francouzštinu (jiní meli taky tak dobrý nápad jako já a bylo nás moc), jinak bych práve končila magistra. Mazec, tak to ti nezávidím. Ješte to nemáte všecko za sebou. A to máte blbý takhle před Vánocema. Jak to zvládáte?

ahoj Meg, tééda, to je Bertík chlapák!! :one: :c: Elišce bylo včera 9měsíců a v 8měsíční poradně měla jen 6480G, 69cm, ale zítra jdeme na 9měsíční, tak doufám, že půl kila aspoň přibrala, ;) taky stojí, lezení jí moc neba, tak s evšude staví, k akvárku, bouchá a huláká na ryby, něco jm tam povídá :!k: , pak hraje machry a drží se jen jednou rukou a skáče a výská a pak padááááááááááááá k zemi na čumák ařev jak tur :§) a já jen hlídám, ale nevím, jak uhlídat, tak s etěším až to bude mít vychytané a nebude padat jak švestka :!k: . Jinak vám to mooc na fotečkách slušinkuje. Pěkné fotečky , Bertík a maminka taktéž :one: :c: :h: ;) :k: :s: :a:

In reply to by dupkaM

Ahoj Dupko. Díky za chválu. :c: Co jsem zpátky u manžela, tak jsem zase přibrala. Panebože ten me krmí! :r: Tak to jako u nás. My máme pro zmenu andulky. Chuderky z nej mají vždycky infarktové stavy. Dneska na sebe mále tu klec převrhnul. Lezení ho taky nezajímá. Přešlapuje kolem nábytku a blbec se vždycky pustí a pak se strašne diví, že se bouchne do hlavy, nebo spadne. Ale už se aspoň naučil padat na zadek. :///:

In reply to by Meg1

Meg, vypadáš dobře, nemáš si nač stěžovat :w: :n: :c: to jsi jako já, já si tady taky na sebe furt stěžuju a holky mi pak nadávají a jen chválí.. 8) Bertík s easpoň naučil padak na zadek, ale ksy se to Eliška naučí, to nevím :n: ale já si pomalu doma nic neudělám, neboť jí neustále hlídám...aby nespadla, v obýváku může, tam je koberec, ale jinak máme dlažbu, tak to by byla katastrofa a ona si za mnou do té kuchyně doleze, když vařím...chce pomáhat :!k: :!k: :a:

In reply to by dupkaM

Díky, ty vypadáš taky skvele. Stežovat by si bylo na co. Finance zrovna by bylo téma samo pro sebe, ale to nechám koňovi, ten má vetší hlavu. Malý už me taky jednou spadl na dlažbe, ale on je tak jaksi v pohode a moc neřve. Když řve, tak je to znamení, že chce jít spát a hned. A když vařím, tak ho dám do stoličky, dám mu hrnec a vařečku a vaří se mnou. :)

Ahoj Meg.Máš to ale kluka šikovnýho :qu: :qu: :qu: A je to pěknej cvalík.Náš Mikuláš měl v 8mi měsících 9 kg, což je taky pěkná váha :a\|: :hu: V noci sice papá jen jednou, ale zato je vzhůru třeba i 8x, což se mi teda taky vůbec nelíbí :n: Fotečky krásný :one:

In reply to by Zuzu

Ahoj Zuzu, jooooo ty noci. Koukám, že nejsem sama. Nevíc me zprominutím serou lidi, kteří furt vopruzujou s otázkou: "A už spinká celou noc?" od jeho 6 mesíců. Jako třeba moje ségra. Tak všem takový rejpalům odpovím, že do nej asi vodu nepoleju, když má hlad a že asi ješte není připravenej na to prospat celou noc. Nekdy spí od 19 do 5, nekdy se nají o půlnoci a pak spí třeba až do 8, nechávám to na nem. Zkoušela jsem kdejaké osvedčené fígle, ale Bebe má rád svoje noční krmení a já na to nemám nervy. Nají se behem 10 minut jsem zase v teple v posteli a spím jak dřevo. Odsávat mléko jsem pro nej přestala když mu bylo 6 a půl mesíce, tak me to noční vstávání ani nijak nepřijde.

In reply to by Meg1

Kdyby to bylo takhle, že si cucne a za 10 min. spí, tak to by bylo ještě fajn. Jenže mě někdy ani při tom kojení neusne a pak je to mazec. Dneska jsme byli vzhůru od 3:15 do 5ti :00: Vzbudil se v půl desátý, v 11, v půl jedný, v 3:15 a pak usnul v těch 5 a spal do 7:45. A to bych řekla, že dneska byla celkem dobrá noc. Teda až na to bdění :w: Už se fakt těším, až se vyspím celou noc. Ale ono je to fakt asi normální, že ty malý děti neumí spát v kuse. Některý teda jo a jejich matkám jen tiše závidím :j)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky