Krásný páteční večer

12.12.2008

Ahojky holky, dneska jsem se byla ostříhat a při té příležitosti jsem s sebou vzala i Justýnku, aby byla na ty svoje narozky krásná :girl: Říkala jsem si, že to nebude asi vůbec jednoduché, ale bylo to přímo hrozné :00: Posadila jsem si jí na klín a jen co uviděla nůžky, tak spustila, no už jsem to chtěli vzdát, že to nemá cenu a bude prostě nosit sponečky, ale pak se umoudřila a přestala plakat, jen mě držela kolem krku jak klíště, takže vzadu to má pěkně ostříhané a vršek a ofinka byly opravdu nouzovka :s:
Jinak dneska mi přišel poslední dáreček pro naše...fotokniha Justýnčin první rok života a je dokonalá :h: ani se mi jí nechce dávat. Ale přemýšlela jsem, že si jí taky udělám. Na úklid prdím, dárky mám zabalené, rohlíčky a linecké upečené a zbytek je zatím v těstě a začnu se chystat na Justulčiny narozky :c: Všechno stejně dělám až malá usne kolem 9 hod., tak jsem začala dřív, abych stíhala. A jak se chytáte vy?
Posílám pár foteček z minulého plavání :)

Ahoj holky jedny šikovný! Tak už jste připravený na Vánoce a můžou začít,co? Já jsem ještě holiče nestihla a už asi ani nestihnu :? Matýska jsem trošku ostříhala sama a vypadá fááákt dobře :///: Cukrovíčko už mám taky nějaký napečený,stromeček koupený,dárečky nezabalený,byt neuklizený atd. :s: Hlavně klid a pohodu,no nééé? PS: to plaváníčko je fakt super :one: :one: :one:

In reply to by rena2

Ahoj Reni, my se tu asi vůbec nepotkáme co? :00: Z toho co mi tu popisuješ, tak jsme na tom skoro stejně ;) Upekla jsem druhy a to bude muset stačit, stejně budou ještě dorty, tak abysme nebyli přeslazení :s: A tůvj přístup se mi moooc líbí...ten klid a pohoda :h: Doufám, že to tak bude i u nás. Jinak pozdravujeme Matýska a přejeme Veselé a pohodové Vánoce :c: :a:

ahojky holky já uklízení letos taky nehrotím nějak mě to nebere ještě stále přestavujeme a nebere to konce už jsem z toho pěkně utahaná jinak na pečení se hodlám vrhnou příští týden tak uvidím jak to dopadne sisina a Matějíček

In reply to by sisina

nehrotím nikdy }:) , ježíšek mě do prádelníku nekouká :s: , dárky mám zabalený napůl, cukroví upečený, slepený asi půl.....Jina, moc se těším na vánoce, karolínku teď všechno hrozně udivuje, vánoční osvětlení :one: .Stromek máme letos malý, musíme ho dát na stůl, aby ho zvědavka nezlikvidivala, všude leze.Taky jezdíme na plavání, do slaný vody a potápíme se, moc ji to baví :one: .přejeme krásný vánoce a justýnce hodně zdravíčka :k: :k: :k: :k: k narozeninám :a: :qu:

Ahojdá holky tak už se vám ty první narozky blížej, vloni touhle dobou si Justule byla ještě pěkně v teple v pupíku a teď na ní zkoušej nějaký fígle s nůžkama a stříháním:-)))) Jinak já si s úklidem taky žíly nervu, Saša to zvládá uklízet na jedničku :!k: Jinak s mamkou patláme nějaký cukroví co máme rádi a plánujem si co si ukuchtíme dobrýho, ale já jsem strašně ráda, že ty vánoce jsou u nás fakt svátky pohody, žádný návštěvový psycho a žranice! A hlavně se těším na prďuchu co na to bude říkat :c:

In reply to by Ditousek

Taky zdravíme holky :a: Určitě to budou náááádherné Vánoce s prckem pod stromečkem ne? :one: U nás už to budou druhé, ale ty první neplatily..byl jí 1 den :s: :s: :s: Takže se moc těším :c:
S uklízením je to stejné jak u vás. Třeba dudlíka najde vždycky jenom Justýnka a to hledáme s Honzou třeba hodinu a lezeme po čtyřech. Pak si jí nevšímáme a ona ho má v pusince :00:

In reply to by Aajka007

No to já když řeknu důrazně né tak se zastaví podívá se na mě usměje a pak to zkusí znovu, jo jo holt opakování je matka moudrosti :!k: Děkujem za pochvalu ikonky a co se týče kočárku měla jsem vybraný ten co máte vy a tenhle a rozhodovala jsem se až v obchodě a po poradě s majitelem vyhrál tenhle a zatím jsem spokojená, hlavně měl i nánožník tak jsem do něj šla!!!

Ta moje knedla tu vodu porad pije.Dneska mi ji instruktorka supla pod vodu a ja mela strach aby ji neutopila.Sice prezila a ani si nijak zvlast nelokla ale to byla spis nahoda.
Tak je to tadyposledni dobou sama oslava.Uz nam to taky klepe na zada.Ale az v lednu.Tak fsecko nejlepci :k:

taky jsem dělal fotoknihu prababičce k 80. narozeninám a taky semi ji nechtělo dávat......Teď jsem tělala oboum rodičum kalendáře......chtěla bych ji vidět pro další inspiraci....nejde to nějak ofotit?

In reply to by Iwuschka

Iví, já to zkoušela naskenovat, ale je to hrozně veliké. Musela bych si s tím trochu pohrát, tak to zítra zkusím znovu. Jinak je ta fotokniha je fakt úžasný dárek. Je to trochu dražší, ale opravdu se to vyplatí :c:

Ty fotky jsou parádní. Nejlepší na nich je, že vždycky je nejvíce přirozené to miminko :s: Na rodičích je vidět, že se nadechli :s: :s: :s:

ahoooj Aji....Ty fotečky nemají chybu......taky jsme se nechali fotit v plavču, ale oba s Tomíkem se tam tváříme, jak boží umučení....

Ahoj Ajinko.. :) tohle jsou super fotky :) a fotokniha je nádherný dáreček :) a co fotečky nového účesu..?? a jak se jinak máte ? já už mám dárečky taky skoro všechny pobalené.. úklid.. no co budu uklízet, utřu prach, vyluxuju , a co víc, nějaká výzdoba.. :) okna mám umytý( to jsem zmákla včera) a nic víc dělat asi ani nebudu :) cukrovíčko pečem zítra.. tak papáááá..

In reply to by wesna..

Ahoj Wesno, děkuju :k: nový účes není poznat, nosím krátké vlasy a chtěla jsem to hlavně vzadu vystříhat do takového mikádka ;)
Za ta okna tě fakt obdivuju :one: To mě ani nenapadlo :s: tak ať se pečeníčko povede a pozdravuj Míšu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka