Únorčátka-jak jsou živá v bříšku

11.12.2008

Holky ještě se ptám jak jste na tom s pohyblivostí a jak jsou vaše miminka živá?Mě přijde že ten náš rarášek bude asi pěknej divoch protože není chvíle snad jen malá kdy dá klid,jinak pořád kope a mele se.I v noci se boulí a žďuchá.A tlačí mě žaludek takže i dost málo jím.

Kliknutím vložíte smajlíky:

koukám že únorčátka jsou pěkně živá tak to si s nimi užijeme po porodu dost pohybu tak se nám bude alespoň lépe shazovat :///: tedy kdo má co.

Náš malý je pěkný kopálista :cc): A nejvíc síly mívá v noci,nejlépe tak kolem třetí čtvrté hod.ranní.Jsou to opravdu celkem rány,takže každý den vstáváme v takovou super dobu :) A když k tomu připočtu počet návštěv WC,tak moje noci jsou teď opravdu velmi zajímavé :s:

Ahoj tak to jsme na tom stejně, obzvlášť dneska je čilá až moc snad od 7 hodin co mě vzbudila mi nedala chvilku klidu, ale jsem ráda aspoň vím že je v pořádku. Snad až se narodí tak bude klidnější jen ať se teď vyblázní.

Ahojky,tak ta naše malá potvůrka taky pořád kope a vrtí se :s: :c: ale je to dobře, aspoň si nepřipadám sama :one:

Mluvíš mi z duše...koulí se tam pěkně a skoro nespí...a když spí, tak mi bříško tvrdne ( do nedávna jsem nevěděla, o čem píšete, ale včera jsem zažila echt tvrdnutí- nevím ,jestli se dříve počůrám nebo jestli začínám rodit :girl: ...)teď už jsme zase ok, a malá se tam jen tak vlní, ale večer se budu učit na zkoušku a to bude zase eldorádo :qu:
Ještě že zítra dělám jen dvě a pak šupem domů a až do ledna klídek...pak to začně zase a to už budu hodně těhu, tak to chci vidět ty výkony...zítra začínáme 32 tt, což je týden, kdy jsem po přemlouvání a "tlačení zpět" přišla na svět já, tak doufám, že ta naše prďolka u mě v bříšku vydrží déle a bude větší a tlustější, než její 1,9 kg maminka. :||):
Jenn vám povím, že se čím dál víc bojím porodu...jak se to blíží, hrdinství se ze mne vytrácí...manžel mě tedy podporuje,, že to spolu zvládneme ;) , ale já mam strach...
papa, já jdu nakupovat vánoční ozdoby na náš první samostatný vánoční stromeček :girl:

Tak to máš v bříšku teda pěknýho divocha :-) To ten náš drobeček se tam jen tak převaluje, občas někde zatlačí, ale v noci spinkáme oba, takže je klid! Někdy se tam mele víc, jindy míň, asi jak se mu zrovna chce :-) Ale jak si dám čokoládu, to tam rejdí o sto šest :-)papa

ahoj, nas malej je docela klidnej, sice se krasne protahuje a prevaluje a to dost pravidelne a hlavne v noci, ale velke kopance dela jen opravdu malokdy. Nekdo tu rikal, ze to takhle mel treba cele tehu, tak doufam, ze je to v poradku. Podle dr. je vse Ok .. :a:
Asi az se narodi, tak bude řádit potom.

In reply to by roselini

to je podle mě různý,třeba u prvního si tedy takový pohyby vůbec nepamatuju bylo to klidný miminko v bříšku a i když se narodil byl to můj klidný medvídek a taky mu tak říkám do dneška medvídku i když je mu už 7 :c: No tomuhle co mi tam rejdí jak nevím co říkám hrášek protože se furt koulí a tak.Takže se pomalu loučím se spaním kterého si teď stejně moc neužívám. :00: Ale jsem ráda že je zdravej a alespoň vím že je o.k.To vždycky chodím a říkám ,,se těším až se vyspím" za 3roky :s:

In reply to by mawerička

kazdy me pred tim varuje, ze si to mam ted uzivat, ze uz to nikdy nebude takove a porad to bude kolotoc ... ja porad nejak verim tomu, ze to budesuper a ze mi ten kolotoc vadit nebude. Asi jsem dost naivni. Dost spoleham n to, ze nam hodne pomuze tatka, treba s nakupama, s "vencenim" a ze si s malym bude hrat.

In reply to by roselini

a nenech se zastrašit.Není to nic hroznýho že když se to narodí.Naopak je to nádhera mít tu panenku nebo panáčka u sebe. :h: já jsem si ho užívala ale protože jsem ho chtěla a když jsem taky poslouchala ty řeči počkej až tohle a tamto...no tak jsem jim říkala že je nechápu protože tedy jsem si to užívala a ne přetrpěla.Prostě to bude krásný až budou plakat apod.Tak jako když se mazlí dítě se nedokáže pomazlit nikdo.Dětské objetí a pusinky i ten pláč a rozbité koleno.Prostě nenahraditelná mateřská láska a ne počkej tohle a tak ;) Aspoň já to tak cítím i když už 7letého mám.

In reply to by mawerička

ja si taky myslim, ze je dulezite, jak k tomu kdo pristupuje.
Ale vystihla jsi to uplne presne, taky mi rikaji, pockej, az to prijde, to bude prace, to uz nebude takove ...
presne tak.
A nebo mi rikali, uzivej si tehu, je to ten nejkrasnejsi cas ... a me vubec nejkrasnejsi neprijde, je fajn, vedet ze je tam miminko a ze mu je fajn, ale mnohem vic se tesim, az bude trebat kricet, ale az bude venku. A presne tak jsem to citila pred tehu, ze miminko bych rada, ale tech 9 mesicu bude stres. A prozivam to tak, jak jsem to predpokladala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky