pro moje holčiny

06.12.2008

Ahoj Holčičky - Lidussinko,slunicko2000,miska009,janca23,misa.patrik, dadis, Heluško, ANDĚLÍNKO,...A všichni holky co si sváma píšu, jak jsem říkala tak jsem to dnes dostala, to jsem čekala. ://: Ale je mi hrozně už týden mi teče krev z nosu a bolí mě palice :r: tak jsi půjdu zase lehnout a počkám na svého miláčka a ještě k tomu mě bolí bříško od ms. Tak :cc): se nekoná ale pokračuju dále :s: :s: :s: ani si to nějak neberu myslím si že mi pomůže to cvičení Mojžíšova metoda tak se zatim v pohodě:-) ikdyž se děsim toho že neotěhotním snad někdy :n: :n: ted spíš mi vadí ta palice a proč mi dvakrát denně teče krev z nosu v pondělí jdu k dr, snad to bude lepší ale bojim se chodit sama večer na záchod špatně snáším bolest a omdlívám bolestí, Tak všem přeji holčiny moje nejmilovanější a nejukecanější krásný víkend s miláčkama vašema :-) :s: :s: :s: :s: :s: :h: :h: :h: :h: paaaa

Ahojky, s tou MS mě to moc mrzí. Já si teď měřím BT a vypadá to, že snad ani nemám ovulaci. Tak jsem se smířila s tím, že MS zase přijde. Taky jsem objednaná na Mojžíšovou. Zčnu chodit od ledna. T apní co to dělá má 90% úspěšnost, tak doufám, že to pomůže i mě. Budu držet pěsti ať máš po dalším měsíci // na testíku.

Ahoj Powynko,
jsem si to přečetla až teď:-(to mě moc mrzí! Ale určitě se mimča dočkáš! :)
S tím krvácením určitě zajdi k Dr., taky si myslím, že to můžeš mít z těch prášků, co Ti napsal doktor, nepíšou tam nic takového?
Tak hurá do dalšího měsíce snažení, mě to čeká příští týden, ale říkám, že třeba o vánéce by to mohlo vyjít, to je taková kouzelná doba k splnění přání ;) :\x: :\x: :\x:

Jak to tak čtu, tak jsem ráda, že jdeš v pondělí k dr!!! Musíš být ok, aby mohlo být mimišo, takže teď se pěkně do ovu vykurýruj, abys pak mohla s taťkou vlítnout na věc :s:
Teď mi neomdlívej a leč se!!! Pa :k:

:k: Ahoj,neboj určitě jednou budeš mít fazolku v bříšku,ten den nastane ;) uvidíš.Držim moc palečky,ať je to co nejdříve.Jestli tě teče krev (nosu) může to být nějaký nedostatek vitamínu.Měj se moc fajn papa kočko :a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je ty si starostliva :-) to je hezky ano zajdu a dekuji za povzbuzeni :s: :s: :s: tak at už máme po ms a můžem se snažit dál :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :a: jojo taky bych vždycky všem pomohla, ale někdy se to moc nevyplatí taky to znáš? za dobrotu na žebrotu :s:

Zlatíčko,to mě moc moc moc moc moc mrzí :( neboj se příště ti to určitěklapne. Ale ještě se ti nerozjela ne? :dance: Držím ti moc palečky,aby jsi už byla jeda z prvních která nám hlásí // :one: Ty jsi bobku bomba,no já teď byla na zubní pohotovosti,hrůza chytl mě hrozně zoubek a doktorka mi řekla,že mám zánět nervů bolí to jako čert nikomu to nepřeji. Tak přeji krásný víííííííííííkend

In reply to by janca23

Jau jau zuby to nesnáším to bolí i hlava z toho :s: :r: ty moje chudinko a daly ti prášeček na bolest aspon? to tě lituji zuby to je horší než záda a všechno :a\|: děkuji za podporu jsi Zlatíčko s velikým ZZZZZZ :s: :s:

In reply to by janca23

Já vim záda mě bolí fest mám chodit i na rehabilitace mám uplne záda v hajzlu bodet by ne mám 6 prsa :s: takže vím co je to zabolest kdyzž si sundám podprdu a spadnou mi kozy až k buchtě :r: jo záda o tom bych mohla povídat au au au au :r: ale zoubek mě nikdy nějak moc nebolel snad jednou jeéé já mám kazíků :s: ze sladkostí hodně a plomby taky :s: :qu: :qu: zánět je hrozný vid? Doufám že se ti podaří aspon usnout! To je nejhorší večer :one: budu na Tebe myslet ZZZZZZ :///: :s: :s: A CO TY JAK TOBĚ SE DAŘÍ S POČETÍM? Janinko vem si brufen na bolest

In reply to by powynka

Zatím se mi nedaří ale vůbec. V pondělí mi má přijít Vitatonic Fytonic je to i na upravení cyklu a podporuje početí má tam moc vitamínku tak uvidím vyzkouším všechno jen aby bylo miminečko. :one: :one: No Powynko těch brufenku jsem měla už dneska tři tak už raději ne,ale děkuji ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :c: :c: :c: :c: :c: No já mám jinak zoubky dobrý proto jsem nevěděla proč mě tak bolí a z čeho fuj už nikdy to zažít nechci,ale stát se to může a to tehdy kdž budu třeba těhulka. Chuděrko 6 já mám sotva 2 :s: A raději bych větší :dance: Jojo snad usnu a děkuji

In reply to by janca23

jo co já bych dala za 2 prsa mímu přítelovi se vždy líbily malé prsa no a tak si je nechám zmensit at me nebolí tolik ty zadička :-) :s: :c: :c: :c: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :c: :one: :s: :s: :s: :s: Jo to máš pravdu jsou bolesti, které bych si taky nerada připomínala :s: :s:

In reply to by powynka

Powynko ty jsi bobek legrační :c: :qu: no já zase hodně uvažovala na zvětšení, ale pak jsem to vzdala,protože já jsem hrozná poseroutka. :c: :c: :c: no a teď si vem ZZZZZZZZZZZZZZZ,že až budeš mít mimíska,tak budou ještě tak o číslo i o dvě větší :s: :s: :s: :s: :s:

In reply to by janca23

No to nevim co budu nosit za podprsenku už ted mám F to na mě už nebudou ani vyrábět :-) :s: :s: :s: já jsem taky srab to mi věř, ale když vím co se líbi milačkovi tak prostě chci a mě se taky líbí malé prsa a budou mě min bolet zadíčka :-) bud ráda za ty svoje :s: :s: :s: ty si taky legrační a moje :qu: :qu: :s: :s: :s: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ A ZZZZZZZZZdoufám že tu operaci budu mít aspon zadarmo když mám problémy se zády :s: :s: :s:

In reply to by powynka

Jojo zádička to musí být taky pěkně hnusný,ale mohla by jsi to na to uhrát,víš jak to myslím :qu: :c: :c: :c: :c: To víš,že jsem tvoje :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:
Já si teď nevzpomínám,ale mám takový dojem,že kamoška měla taky takový problém,a myslím si,že neplatila ani kačku tak uvidíš. Chuděrko ;)

In reply to by powynka

To si piš,že tě polituji :///: :s: Já jsem se chtěla zeptat možná další měsíc zkusím BT,ale vůbec nechápu jak to funguje. Jen vím,že to musíš měřit hned ráno,než vztaneš na záchod. Ale ta ovu je když se ti to začne ta teplůtka zvedat nahoru?Já jsem totož úúúúúúúúúúplně blbáááááááá :s: :s: :s: :s:

In reply to by janca23

Jani abych ti pravdu řekla já na tu teplotu vubec nedavam podle me tim nic moc neziskas proste ja se snažim porad sukat :-) mě to totiz nevadi, ja nejsem ten typ co sexuje jen 1 tydne takže ja to zkousim pořad a to by bylo kdybych se jednou netrefila a nejcasteji 4 dny po sm :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JO já douám že to přijde dřív než mi bude 30let :s: aspon:-( děkuji za podporu a já si myslím že nám všem ikdyž si přejeme at už jsme těhulky tak to dostaneme jěště dostkrát :-) kolik měsíců ještě musí čekat vid? :r: :r: :dance: :dance:

Ta mrška ms umí ale potrápit, mě vždy bolí strašně záda a podbřišek, tak se drž, snad to vyjde příště. ( Slávista už se ti doma vzpamatoval z prohry, ten můj už snd jo, těší se na další zápas, i když na ten už bude koukat je v TV)Hanča

In reply to by Hanka30984

Ahoj Haninko :a: :a: jojo Slavista mi zachvíli přijede a ani o tom nějak už nemluví ale prosím tě on viděl na tom zápase deku slávistickou tak jsem si říkala, že jí asi chce :s: :s: tak druhý den jsem koukala na kolik stojí a chtěl za ní 1.200kč tak to říkám nasrat jako za deku se znakem slavia to asi upadli? tolik nestojí ani péřovka :s: :s: :s: :\x: :\x: :\x: tak mu dám asi plakát slavistický :-) to mu stačí :one: :s: :s:

In reply to by powynka

Tak to je pálka, my ji před rokem, když ji dali do prodeje kupovali tchánovi asi za 800,-, to dost podražili. Mě ten můj chlap přivezl takový ten plastový náramek, naštěstí stál je padík, nevím jestli by bylo vhodné, abych ho nosila do práce ( pracuju na úřadě), no ale občas si ho budu muset vzít, ať má radost:) Stejně to je brouček, jak na mě myslí, nadšeně mi vyprávěl i o těch úžasných slávistyckých dupačkách na mimi, nemáme to s nima jednoduchý.Koukni na naš foto se svatby, ať vidíš jakýho mám doma blázna. http://picasaweb.google.com/plnahanka/Svatba#
Hanča

In reply to by Hanka30984

Tak to je husty to musím ukázat Davídkovi ten se POSERE :s: :s: :s: :s: :s: :s: :a: :a: :a: TO je slavista snad sevšim šudy :-) :s: :s: :s: :one: :one: :one: ale moc vám to tam sluší taky máš velké prsa jako já :s: :s: :s: ten naramek bych taky chtela určitě bych Davidovi udělala radost :s: :s:

In reply to by powynka

Dupačky měli na netu, teď už jsem dlouho nekoukala, možná maj i bodýčko. Prsa mám něco mezi trojkama a čtyřkama, šaty mi je dělaly větší. Náramek maj na netu určitě, i ve fanshopu. Já k Vánocům tomu svýmu broučkovi nic dávat nebudu ( kromě těch fotek), už toho máme snad dost.
http://nova.fanzone.cz/shop/products.php?kod_92009&cPath=7_10
http://nova.fanzone.cz/shop/products.php?kod_92830&cPath=7_10
http://nova.fanzone.cz/shop/products.php?kod_93319&cPath=7_10
Hanča

Ahojky :) no to je fakt smula s tou hlavou. A nemas toho ted treba moc, nejaky stresik a tak zkus si udelat takovy odpocinkovy vikend s milackem rekni mu at ti udela masaz a uvidis ze ti bude lepe :) :one: jinak ja ted jdu na mikulase :smich: tak jsem zvedava jestli si me neodnese cert v pytli. Tak papa :)

In reply to by Heluska11

mikuláš byl u mě včera a ptal se mě jestli neznám nějakou Heluško, že jí schání čert tak jsem dělala, že tě neznám :s: :s: :s: to jsem kecka vid? Vůbec stresíky nemám ani depky :s: :s: jen pořád jím :a\|: :a\|: :a\|: takže nevím spíš si myslím že jsem slabá a nemam ani sílu se zvednout a udržet rovnováhu docela se právě bojim že spadnu ze schodů, tak večer semnou chodí miláček :s: :s: :one: :one: je moc hodnoučký, uvidím když se to nezlepší půjdu k dr, a jak to máš ty? kočičko já si čtu tvé článečky a psala jsi že to vyšlo sice po pár hodinách se ti ukázaly čárky a dnes čtu že nic? :n: :r: :r: :r: ale určitě nebud smutná já taky nejsem :n: :s: :s: :s:

In reply to by powynka

No jako sice se mi dneska zadna carka neukazala, ale moc tomu neverim je mi totiz posl. 3 dny cim dal blbeji a mam zavrate coz jsem nikdy nemela a vubec citim se jako tehulka :mimis: jenze je fakt tezke rozeznat co by mohlo byt tehu a co ne. Co kdyz je to jenom nejaka viroza nebo ja nevim ach jo :no: Ale ten test co jsem si delala dneska byl o hodne mene citlivy nez ten minuly tak jsem si sla do lekarny koupit zase ten citlivejsi 10mlU/ml a zitra to zase zkusim. MS cekam az v utery :( jsem hrozna netrpelivka tak jsem zacla s testikama uz driv no, kdyby nahodou :) no tak se opatruj a doufam ze to neni ni vaznejsiho jo, kdyz tak fakt bez k doktorovi. Papa a dik za toho certa :smich: :smich: :tanec:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka