KOJENI

04.12.2008

Ahoj holciny, mam k vam otazecku a snad nekdo poradi! Jsem 3 tydny po cisarskem rezu a stale jsem se nemohla poradne rozkojit takze jsem malou Natalku dokrmovala! Dneska se mi to samo vyresilo, nebot jsem chytla nekde nejakou chripajznu a na leky co beru se nesmi kojit :00: A ted k jadru pudla! Chtela bych se zeptat jak zastavit laktaci? Nemate stim nekdo zkusenosti? Prosim prosim

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja bohuzel nekojim od jednoho mesice. malej nesnesl moje mliko ani zadny jiny... snazila sem se taky laktaci zastavit, ale je to mesic a porad mliko jeste trochu mam. Jestli to vazne chces zastavit tak studene sprchy, odsavej cim dal tim min a nebo existujou prasky co ti napise gyndar, ale jsou drahy.
Ja bych ti spis poradila odsavat, odsavat dokud neprestanes brat prasky... pokousej se pak kojit, kdyz ti to nepujde dokrmuj, ale prikladej casto, ono se to spusti, no a kdyz ne tak budes na UM. coz je ale velka skoda.... drz se....

holky dekuji! Ale zas kdyz nebudu odstrikavat tak mam strach aby mi tam to mlicko nezatvrdlo! Pry je to pak dost bolestive :00: no zkusim neco najit jeste na netu :spid: :spid:

Ahojky!!! A nebudeš mít lepší,když budeš při chřipce odstříkávat,ať se ti mlíko udrží? Je to přecejen brzy na skončení,není to beznadějné!!! Možná se tím odstříkáváním po chřipce rozkojíš. Holky,co měly problémy s mlíkem,tak po každém kojení odstříkávaly,přikládaly hodně často k prsu a do týdne byly ready. Jinak,pokud chceš přestat kojit,tak já jsem to dělala tak,že jsem zkrátka neodstříkávala,až to bylo opravdu nutné a to třeba jen trošku,ne do prázdna a do měsíce se ti bude dělat jen trošička.Ale ta trocha se mi dělala ještě 2 roky do dalšího těhotenství. Pokud ti to nepůjde,tak existují prášky na ukončení laktace,řekni to doktorovi,on ti pomůže!!! :a:

In reply to by kockral

kockralko dekuji, to vis ze bych byla radsi kdybych plne kojila! Ale po tom cisari se ne a ne poradne rozkojit! Malou kdyz prilozim tak pak vydrzi hodku a pul, prilozim ji pak znova ale to uz moc nevytahne a pak musim dokrmit nebot mi place hlady! Tak nevim nevim! Zkousela jsem i ze zvedavosti odstrikat kolik tam toho asi tak mam a moc sem toho nevytahla! Nejvic rano kdyz jsem malou v noci nekojila

In reply to by Martinka07

A zkoušela jsi třeba čaj na podporu laktace? Fenykl je suprový a je i proti kolikám!!! Já jsem taky měla krizi,pak jsem pila čajíčky a trošku se to srovnalo. Možná taky zkus potom kojit trošku jinak,možná,že se malá špatně přisaje,tak že jí to třeba nejde. Patriček totiž taky špatně sál a šlo to ke dnu,po každým kojení aspoň trochu odstříkej,při kojení zkus třeba měnit i prsa,třeba i 4x,s tím odstříkáváním je to taky těžké,možná to třeba neděláš úplně dobře a nedostaneš z nich všechno,co tam je,zkus odsávačku,nebo manžela. Já vím,je to divné,ale když si Páťa nevytáhl,co měl a udělalo se mi tudíž málo mlíka do dalšího kojení,tak mě manžel rozkojil!!!Já vím,je to strašně náročné,taky jsem neměla pohodové kojení,takže ti to napíšu tak,přecejen zkus odstříkávat,zkus třeba trošku jinak,nebo tu odsávačku a pokud by se ti to do týdne nespravilo,tak se raději na to vykašli. Ještě si dost dobře pamatuju,jak jsem z toho byla na nervy,že malý dostává málo mlíčka,já jsem to utla,když měl malý 5 měsíců,když jsem ho začala dokrmovat,tak už byl líný na to si to tahat z prsa,tak jsem to uťala a byl větší klídek. Hlavně,ať jste obě dvě v klidu,spokojené a užíváte si!!! :a:

Ahojky, viem, ze existuju nejake lieky. Ale prvotne skus pit menej tekutin..pocas kojenia sa odporuca az 4litry denne a hlavne neodstrikavej. Inak neviem..mne sa uz moc mlieko netvori..mala je na nutrilonu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka