Jak je to????

26.11.2008

Ahoj holky, chtela jsem se prihlasit na http://www.wunschkinder.net/ ale nejde mi to a vubec neumim nemecky :( mam graf na fertilityfriend, ale neukazala se mi tam ovulka mam 17DC a myslim ze probehla 13DC tak uz by se to tam melo ukazat ne? ja nevim kdy se to tam ukazuje nevi to nekdo :) dik :a:

samozrejme, pretoze klikas na uz existujuceho uzivatela, musis ist pod to a registrovat sa. Klikni na : http://www.wunschkinder.net/forum/register/0

vypln si nick
dvakrat heslo
Nutzungsbedingungen - akceptuj, zaskrtni, ze akceptujes
opis pismenka z obrazku a daj senden
na maile ti to hodi presny odkaz, na kt. sa preklikas

tak pripadne sa ozvi
ahoj

PS - mas to v poradi: nick - email- heslo - heslo - datum narodenia - bydlisko - informacie o tebe - signatura (nic tam nedaj) - Nutzungsbedingungen (zaskrtni, ze s podmienkami uzivania suhlasis) - Sicherheitscheck (opis pismenka zobrazku) a senden (odoslat). drzim palec :)

cauky Heli, někde jsem četla že ovulace hned po vysazení prášku u některých nemusí být treba ještě 3 měsíce po vysazení takže možná to je tím že ještě ovulaci nemáš.ale třeba se pletu a ještě neproběhla v tomhle měcíci a příjde.

chod na stranku, vlavo si klikni Temperaturkurve (teplotna krivka), vyhodi Ti to dve okienka, na nick a na heslo a kedze nie si este registrovana, tak sa zaregistruj - musis kliknut na odkaz pod dvoma okienkami. Chce to len par udajov a tie zvladnes. Potom to funguje na tom principe, ze si zapisujes teplotu, hlien, Besonderheiten - nezvycajnosti, bolesti, krvacanie, pripadne si pomoz cez slovnik.cz, su to lahke slovka. A krivku to robi dobru, aj ked fertility Ti robi este interpretaciu.
Tak drzim palce, ahojky

In reply to by ahojky

ahoj no to uz jsem udelala asi 5x pokazde jiny nick a e-mail. Pokazde kdyz jsem na mailu klika na ten prvni odkaz nebo i na ten druhy nebo i kdyz jsem se zkusila prihlasit porad mi to pise : Diese Username/dieses Passwort wurde nicht gefunden oder ist noch nicht freigeschaltet. Bitte versuchen Sie es erneut.
Sice tomu uplne nerozumim ale asi ze je spatne heslo nebo nick a to je na 100% dobre tak ja nevim a nezkusila bys me tam prosim zaregistrovat na fertility se mi zatim nic neukazalo :? dik :a:

In reply to by Heluska11

překládá všechny stránky některé né doslova ale díky němu jsem se mohla porat s tím kalendářem :s: :s: na začátku tam chtějí tohle a pokud to zadáš špatně tak chtěj meil když ho tom napíšeš tak ti na meil příjde nové heslo které tam jen zkopíruješ a jeto
Ovulku mi ukazuje když stoupne teplola a další den se udrží nahoře tam mi to tam označí

boužel se tam graf neukázal ale mě to ukazuje dva dny po ovu
pokud se ti v grafu neukázala tak ještě nebyla

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka