JAK KRMÍTE ODSTŘÍKANÝM MLÉKEM....??

24.11.2008

Ahoj maminky...
mám takový dotázek. Když pak rozmrazíte to svoje mlíčko, v čím ho drobkovi dáváte??? pořád slyším a čtu, že pokud se kojí, tak se nemají dávat žádné pití ve flašce, protože to teče líp a mimčo by pak nechtělo sát z prsu....Nebo to platí jen u malých miminek????
Zatím jsem nepotřebovala přikrmit, ale dalo by se toho příležitostně využít, když toho potřebuju hodně zařídit ve městě... tak bych to mohla stihnout všechno v jeden den a babička by mohla dát malé najíst.
Dík za rady.

Ahojky, já jí ho dávám z flašky. Dřív pak po jediném dokrmení z flašky bojkotovala kojení a dlouho se při jídle vztekala a chtěla zase flašku, ale koupila jsem jí teď Avent Airflex se savičkou pro novorozence, má tvar prsa a hlavně se při baště musí namáhat stejně jako na prsu, takže od té doby problémy nemáme a zase se vrhá po prsu střemhlav :c:

ja jsem taky musela začít dávat pít s flašky už od 3 měsícu a myslela jsem,že odemě nebude chtít,ale pořád kojím má už 9 měsícu a to už pije i s flašky čaj a pořád hledá prso.

Ahojky, mna mala nechce mleko odomna vobec. Je teda pravda, ze ked v porodnici nejedla, tak jej hned dali nutrilon a glukozu. Teraz sme na nutrilonu. Pokial nechces, aby sa mimco naucilo na dudlik, tak mu to skus dat v striekacke.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka