jaký test

16.11.2008

Ahoj všechny zdravím, jsem tu úplně nová takže se rozkoukavam.
My se s mužem začiname snažit teprve první měsíc a tak bych se chtěla zeptat na par věci ohledně testů. pry existuje test který rozpozná těhotenství už po deseti dnech. Jaka doba na rozpoznání je jinak běžná.
prosím poradte
děkuji :) :) :)

Též Tě tady mezi náma vítám,taky jsem snažilka snažíme se tři měsíce a zatim nic :( ,ale snad se brzo zadaří,jak už holky psa...,tak bych ty testíky raději nekupovala,akorát to je vyhazování korunek,já sama jsi ho taky nekupuju.Nechávám to osudu až to bude ,tak to bude. :!k: :!k: :!k: jinak hodně štěstíčka,jsem tady taky nová,a jsem tu taky stále hrozně mě to tady ba je tu spousty super článků a holky jsou superrrrrrrrrrr :///: Tak ať se Tě tady líbí............jsem se nějak rozepsala...........tak zatim papa a hodně štěstíčka ještě jednou :\x: :a: :a: :a:

Ahoj Larisko, taky tě tady mezi snažlikami vítám. My se s manželem snažíme první měsíc o druhé mimi. Testy jsem si dělala různé a nevím který bych ti poradila.
Jinak tyto stránky jsou opravdu návykové. Děvčátka mají pravdu. Taky se mi odtud nechce moc odcházet. Je tady pořád co k přečtení a diskutování.

Taky Tě moc zdravím Larisko. :a: :a: :a: Jsem tady taky nová a musím říct,že se mi tady s holčinama moc líbí,tak doufám,že i tobě se mezi námi bude líbit :qu: :qu:

Přesně ja zase manžela poslala vyvenčit pejsky tak využivam situace a jak uslyším dveře tak si před sebe hodim papíry a dělam že něco dělam. On hlida abych se neflakala ve škole. No někdo musi :00:

ty jo, holky, mockrát děkuji za vřelé přijeti rady a podporu. Abych řekla pravdu, tak jsem nečekala že někdo napiše natož že napiše tolik z Vás a navíc takovým fofrem. Moc děkuji a s tou zavislosti na těchto strankach to bude pravda jsem tu chvili a nechce se jit pryč a to mě čeka zkouška ve škole tak bych se měla učit. Hm,nevadi :!k: :!k: :!k:

In reply to by Lariska

tak koukam že už tu dělam zmatky. nějak se mi přispěvky dostanou mezi dva staré atd. No snad se to zpravi cvikem. Nijak jinak to nepůjde.

In reply to by Lariska

tak koukam že už tu dělam zmatky. nějak se mi přispěvky dostanou mezi dva staré atd. No snad se to zpravi cvikem. Nijak jinak to nepůjde.

vitaaam te tu! jen se hezky zabydlia muzu te upozornit ze je to tu vysoce navykove -meli by sem dat na to varovani.. jiank s testem moc neporadim - uz ani nevim jaky mi moje tuhu potvrdilo

Ahoj Larisko, vítám tě! Taky nevím jaký rozdíl mezi testama. Já si koupila jakýsi za 40 Kč (byly v něm dva) a dělala jsem si ho hned v ten den, kdy jsem měla dostat menstruaci a byly tam //. Ale když se zeptáš v lékarně tak ti určitě poradí.

Ahoj Larisko.. vítám tě.. no tohle nevím, ale nejlepší je se zeptat v lékárně.. a jisté to máš stejně až první den po očekáváné menstruaci a pak z krve.... Tak budu držet do budoucna palečky :-) PAPA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka