Spermiogram

15.11.2008

Ahojky holky :a: , tak včera jsem se dověděla předběžné výsledky a spermiogram dopadl dobře, jsem ráda :dance: . MS pořád nikde, dnes ráno jsem zkoušela zase test a je opět negativní, což je asi jasný když má to PCO:(, že?K doktorovi jsem objednaná až na leden, takže se to zase zdrží všechno :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Kelly. Já jsem se tě chtěla zeptat, co to znamená PCO? Hledala jsem o tom info na netu, ale nic kloukného jsem nenašla. Jinak ti moc držim palce, aby ti vše dopadlo dobře.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, tak to mám takový špatný pocit, že jsem něco podobného slyšela od dr., když jsem tam byla naposledy. Já jsem totiž po vysazení anti nedostala ani jednou menses bez vyvolávačky. Říkala, že je to kvůli tomu, že mám vaječníky v nějakém pevném obalu, který sám od sebe nepraskne a kvůli tomu nemám ani menses, ani ovu. Ale o léčbě nic neříkala, jen mi dala clostilbegyt a duphaston. Duphaston jsem brala už dřív, ale clostik mám teď poprvé. Myslíš, že je ta laparoskopie nevyhnutelná nebo, že jsou i jiné možnosti? Mám z toho hrůzu. Jediné, co mi dr. řekla bylo, že pokud po clostikach do 2 měsíců neotěhotním, tak že mi doporučuje IVF. Jsem z toho dost nešťastná. Ale když mi brala nedávno krev, aby zjistila, zda mám v pořádku hormony, tak bylo vše ok.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Cvičila jsi podle mojžíšové doma? Kde najdu její cviky? Už jsem nad tím také přemyšlela.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, už déle, jak rok. Ale ten první rok nebyl moc pravidelný sex a hlavně jsem ani neměla menses, takže otěhotnět jsem nemohla. Trochu jsem to podcenila, ale dr. mi řekla, že 6 měsíců bez menstruace po 8 ročním brani antíků je normální. Všechny výsledky jsem měla v pořádku. Nikdy nebyl žádný problém. No a 6.11. jsem byla na vyšetření a naléhala na ní, ať něco dělá, že chceme mímo. Dělala mi vnitřní ultrazvuk, jako každou prohlídku po vysazení a řekla mi, že tam ten problém viděla už minule. Ale proč mi o tom nic neřekla a nezačala to řešit? Asi jí vyměním, páč jí začínám mít plné zuby. Jak dr. poznala u tebe, že tam máš ty cysty? Myslíš, že kdyby ti tenkrát dala ten clostík hned, že by ti to pomohlo? Dávla tomu tvoje dr. nějakou naději? Teda pokud by ti to spíš neublížilo...

In reply to by verule

Ahoj, tak já to měla podobně. Rok jsem chodila k doktorovi, že chci otěhotnět a akorát si ze mě dělal srandu, píchal mě injekce atd....Pak jsem se už nasrala a šla jinam a tak jsem se dověděla že mám to PCO, že nemám ovulaci atd....takže jsem s tím blbečkem doktorem ztratila rok, dobrý ne? Takže pokud ta tvoje dr je něco podobného tak ju změn.

In reply to by verule

Ne nedal mě nic ten můj doktor, davál mě jen CLOMHEXAL a injekce na vyvolání...ted v lednu jsem objednaná k tomu novému dr. a uvidím jak to bude léčit, asi mě čekají nějaký testy prvně. Výsledky hormonů zatím nemám, nedělali jsme nic takovýho.

In reply to by Kelly1983

Tak nám všem přeju, ať to konečně vyjde. Já budu brát zítra první tabletku toho clostiku, tak uvidim. Od pátku na to husnem a budu doufat, že to vyjde i bez nějkých zásahů od doktorů. Když jsem šla od té doktorky, tak jsem byla úplně zoufalá, ale tahle diskuze mně hodně uklidňuje. Já mám ale pocit, že ten clomhexal je podobný jako clostik. Myslím, že jsem o tom někde četla, že je to také na vyvolání ovulace. Nebo? A jak dlouho jsi ho brala, že ti nezabral?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to bych byla ráda, ale jámám to PCO, takže asi moc naděje není:(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka