Že by už??

14.11.2008

Krasne dobre rano holciny! Celou noc mi nepravidelne tvrdne brisko a ted koukam ze ze me odchazi i zatka :00: tak ze by se to pres vikend pohlo a ja nemusela v pondeli nastoupit na vyvolavacku? :? :qu: To prenaseni je strasne a jeste horsi to cekani :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Marti, moc držím palec,ať se ti to pohne!!!! Už je na čase!!! Měj se hezky, mně už to čekání taky nebaví! papa

ahooojky....taky si preji,at se to o vikendu pohlo,jinak musim taky nastoupit,ale v utery a to taky nechci...drzim nam palecky,at nam to vyjde.. :||): :||): :||):

jsem zhruba v půlce těhu, přeju bezbolestný a krásný porod, jen se chci zeptat, jaká zátka??? Ta co se utvoří po početí, aby chránila dělohu? A jak vypadá, to je nějaká dužina? To se koukáš zrcátkem, nebo to cítíš, že jde pryč, a když odejde tak poteče plodová voda??? O tomhle se nikde očíst nemůžu. dík

In reply to by FORINKA

ahojky, ta zatka ti muze a nemusi odejit. U kazde je to jinak! A je to vice hlenu ktery z tebe odejde. Vypada to jako sopel, akorat jeho vice :00: a je stroskou krve, tak se nelekej! Me zacal odchazet rano, a jeste stale odchazi :dance: Snad jsem ti pomohla :a:

Tak to ti budu držet palečky, i když zátka nic neznamená...ale vy to přes víkend zmáknete neboj:-)) Hodně štěstí a bezproblémový porod ti přeju pa Aluša

Tak to ti držím palce, ať to drobek do pondělka stihne a máš ho u sebe .), já mám termín od zítra za měsíc, tak uvidíme, jak se bude chtít tomu mému prckovi na svět .))) (snad si pospíší, abychom byli na vánoce doma)

In reply to by kiwicko

dekuji Kiwicko :a: taky budu drzet palecky. Cekam na to jak smilovani! Uz me otravuje poslouchat porad ty keci typu A jeste nic? a ty jsi nejak moc dlouho tehotna? :00: No myslela jsem ze nase pribuzenstvo bude v tom to ohledu jiny, ale koukam ze lide jsou skoro v necem stejni :s: Sla bych si aj jeste lehnout, ale nejak se citim az moc dobre, na to ze jsem se skoro celou noc prevalovala :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky