Choulostivy problem

06.11.2008

Ahoj holky!chtela bych se zeptat, asi to nic nebude, ale jeste se to u me predtim neobjevilo co si pamatuju. Mam asi deset dni do MS, ovulaci uz jsem podle te kalkulacky co jste mi poslali mela, ale mam jakesi vytoky zvlastniho zapachu, rano dokonce jakoby zluty hlen ci co, nepise se o tom pekne 8) , ale rikala jsem si, zkusim se zeptat. Dekuji :) , Kristynka :k:

Ahojky připadá mi to spíš na nějakou infekci,raději zaskoč na gyn.Protože výtok,mít můžeš,ale jak je tam zápach jakéhokoliv druhu tak se jedná o infekci nebo mykozu.

In reply to by Klára77

Take me to napadlo, jestli neprahanim, posledni dobou sem to vse mela prehazene kvuli zmenam...nevim ovu testy a mereni teploty neprovadim..tak vam nevim!ale s tim doktorem je to problem, jsem v cizine a je to zkratka problem, pockam do rana a snad to bude v poradku..

In reply to by KristynkaM

Jestli nemáš možnost jit k doktoru, tak jsou v lekarně volně dostupný mastičky a zaváděcí tablety na mikozy. Jmenuje se to canesten. Spíš to také vidím na nějakou mikozu, pokud to zapáchá. Při ovu je spíš hlen čirý.

Pokud to zapáchá, tak utíkej k dr - bude to zřejmě jen nějaká infekce, či zánět. Však dr. tě přeléčí a pak můžeš zase vklidu snažilkovat.

kozlovka

Určitě na nic nečekej a zajdi za doktorem.. On ti řekne jestli je to vážný, nebo jestli je to jen malý problém... Ale rozhodně bych to nepodceňovala. A zdravá žena rozhodně otěhotní mnohem líp :one: Držím palečky a přeji aby to nebylo nic vážného...

ahoj pokud tě trápí výtoky a jakoliv zapáchají, jsou cítit a jsou nějak zabarvené, jde asi o nějakou infekci, určitě bych šla k doktorce na vyšetření, já to před pár lety zanedbala a skončila jsem v nemocnici a operovali mi děložní čípek, tím tě nechci děsit , ale rozhodně bych to co nejdříve řešila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka