Jak pasou koníky?

18.09.2008

Hezké ráno přeju. :a: ....Chtěla bych se zeptat těch které mají asi tak půl roční mimča jak pasou koníky. Simču to totiž nějak přestalo bavit. když jí dáme na hrací deku tak se snad do vteřiny převrátí na bříško, pak chvíli kouká pokud tam je něco zajímavího, jednu ruku v puse, druhou ve vzduchu, nebo dělá letadýlko, obě ruce zvedne nohy taky a leží jen na bříšku bez opory, když jí to přestane bavit tak zapíchne nos do deky a začne ječet. Takže jí musíme otočit, jenže v tu ránu je na bříšku zase. Taky je zajímavý že se zapoměla otáčet z bříška na záda, dělala to snad od 2 měsíců, ale jakmile se to naučila obráceně tak už to nedělá. :?

tak teda písnu, jak to máme my (pokud mi adýs neodkopne book na zem) :s:

tipnu si, že malá spí na zádíčkách, viď? nás taky už moc nebaví pást koníky.. jak dám adámka na deku, na bříško, než stihnu mrknout, tak je na zádíčkách.. můj názor je ten, že na bříšku tráví hodně času, včetně spánku a tak se otáčí tam, kde to není tak obvyklé, víc ho t baví.. zkoušela jsem, jestli se nebudeme plazit, položila jsem ho, dala před něj tři hračky, v domnění, že se pro jednu bude natahovat.. a on zabořil vztekle nos do deky a překulil se na záda :-) překulit se na bříško zpátky neumí.. takže tak nějak..

..no já to říkala, booka neodkopnul, ale vypnul mi bezdrátový připojení, takže jsem se skoro trefila :s:

Ahoj tak my máme dnes 5. měsíců a je to jako bych to tu psala já. Úplně stejně, sotva jí položím už je na břiše hned dělá letadlo a velmi dlouho a pak už jen ječí.......... asi to tak je, prý si tak trénují sezení, tak nevím :-)

Foxi,uklidním tě,Áju to taky přestalo bavit.Ale to zvedání rukou a nohou je nová věc,to je pokrok,neboj.I když to tak nevypadá.Malá je nádherná :c:

Ahojky, ráda bych pomohla,ale jelikož Monča je hypeaktivní ďábel, který už nestačí lezení po čtyřech, ale začíná si stoupa, tak neporadím...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka