4. ovu - je to v pr..!!

16.09.2008

Zatímco já si plánuju těhu, přítel si mě v "rozčilení pro uvolnění" spletl s kapesníkem. A pak že mě miluje! To jo. Prohlásila jsem něco o sobci a brečela asi 3 hodiny.. Jasně, hádku jsem vyvolala, ale že "zapomene", že šetříme, to jsem nečekala. Ačkoliv se to pak snažil dohnat, těch pár kapek po pár hodinách je nic proti 3dennímu půstu! A tak se mi chce z toho brečet, ale uklidňuju se, že snad příští měsíc! Ovu byla dnes v noci. Švindloval předevčírem.. Už takhle má asi líný spermie.. ach jo. Až to dostanu, půjde na spermiogram. Už mám žádanku. Tak jsem napnutá.. V Apolinářský jsem ještě nebyla... Ale dneska jdeme na hokej Sparta - Slavie. Těším se!

Ježiš, tak to mám ještě zlatíčko! To ten můj neumí říct ne! Ten den, co jsem měla ovu (jakoby den po) jsem byla nadržená jak samice.. normálně jsem ho znásilnila skoro před dítětem (Naházela jsem hadry u dveří, aby nešli otevřít.. a dítě počila, že nám má dát 15min. pokoj..). Jenže zase máte výhodu, že váš chlap nemyslí jen tím dole.. A holky, na toho mýho funguje sexy prádlo, amateri.cz a povídání o sexu. Co se ovu týká, s ní nemá problém. Dělat děti kvůli dětem mu naprosto nevadí, spíš toho zneužívá, když hlásím plodné období a nepohádáme se zrovna, moc dobře ví, že to je jediných 5 dní v měsíci, kdy to po mě může chtít i ráno (v jiných dnech vraždím!!!).. já s ním spíš bojuju po ovu, kdy mě chuť na sex prostě přejde a vůůůůbec se mi nechce, takže vymejšlim sexík jenom pro něj.
Děkuju všem za povídání a názor. Už nemám pocit, že mám vola jenom já.

Jsou to prostě jenom chlapi :s:
Ten můj šmudla si taky myslel, že stačí přestat brát prášky a pomilovat se a je to, ale to sem se mu pracně snažila vyvrátit.... no snad to konečně pochopil... jenže on mi občas přijde jako naprostej trouba :?
No ale jak to tady tak čtu, tak je to asi naprosto normální a radši se s tím nebudu zabejvat, nebudu nic složitě vysvětlovat a nechám to prostě tak jak to je, akorát se ze mě stane nymfomanka :s: :one: :c:

Oni ty potvůrky si na vajíčko klidně počkaj, takže nilky nevíš, třeba budeš ještě překvapená....
Ale jinak se nesmíme zbytečně rozčilovat - víte holky, jak to je: chlapi jsou prostě z Marsu a my z Venuše, nic s tím neuděláme...
Eva :-)

jo s otehotnenim je pace a neni to tak že chlap sunda trenky a mimisek je na svete ale bouželll....V praci jsem mela kolegini ktere bude leto 40 let a obe jsme prasky vysadili stejne a ona mi řika prosim te ja jsem stara me o pujde huř uvidíš a bum ....v listopadu bude rodit a my se stale snažilkujeme.....preji vam krasny večer plny sexíku

Holky, musím se smát, když si to tady čtu. Buďte všechny v klidu. Máme prostě doma jen normální chlapy :s: Ten můj taky říká, že je mu jedno, kdy otěhotním, taky jsem ho přesvědčila, že oproti původnímu plánu už vysadím prášky teď a ne po novém roce, jak jsme zamýšleli. Dalo mi to několik večerů vysvětlování, že opravdu není tak jednoduché otěhotnět hned a navíc nelze absolutně předpokládat, jak se bude chovat můj organismus, když předtím si dělal co chtěl (taky jsem už vysadila a čekáme jestli odmenstruuju i bez HA). On má totiž můj miláček představu, že si jednou zasouložíme, kdykoliv a hned budu těhotná a všechno proběhne hladce až do konce. Docela mi pomohla smutná skutečnost, že sekretářka z práce, které je 23, se snaží už od dubna a nic (což není nic tragického pro nás zkušené ženy, které víme, že to prostě nemusí jít hned). No a přítel je rozhozenej z toho, že jim to nejde, protože mi neustále opakoval, že je mladá a bude těhotná IHNED, že UVIDÍM. No, tak to teda vidím :-) Takže už mu asi dochází, že to není legrace a dokonce neřekl ani slovo, když jsem si šla do lékárny koupit teploměr na měření bazální teploty :) Prostě chce to čas, oni jsou v tomhle takoví jelimánci.. A zároveň soucítím se všema, co jsou jejich mužíčci unavení ze stavby, protože taky stavíme a to svépomocí a když není přítel v práci, je na stavbě. Takže ho taky musím občas trochu znásilnit no... No, teda vlastně si občas připadám jako docela slušná nymfomanka a to se ještě nesnažíme :00:

jo plodne dny jsem mu take vysvetlovala a marne ....jsou to chlapi.... :///: Kolegine mu ještě řikala že když ja budu mit chut na sex tak nema odmitat,ale toho se nedrží...asi chci na nem moc.....

In reply to by PETT

Nechci být jak puberťačka :P ale občas se mě zmocní taková tak přiblblá myšlenka, že to miminko až tolik nechce a proto se zdržuje sexíku...přitom jsme se domluvily, že je nám jedno jestli přijdu do jiného stavu teď a nebo za půl roku... prostě tomu necháváme volný průběh, ale jak je vidět, tak volný průběh bere trošku jinak než se původně zamýšlelo :00:
Holt nedá se nic dělat a budu ho muset znásilnit, jinak to nevidim :s:

Zdravím tak aby jste v tom nebyli sami ,my se včera večer hadali...Přitel je pořad unavenej a nema chut se milovat...Tak jsem mu to pěkne vyčetla když jsme se nesnažilkovali to chtel pořad a najednou nechce.Tak jsem se ho zeptala jestli chce mimi,,že jo ale že maka na baraku a je utahanej.....a taky my slíbil že tento mesíc se budeme snažit a nic ....spali jsme spolu,že bych to spčitala na jedne ruce :jawdrop: a pak jsem se :r: že nam to nejde a všechno na me spadlo,že si nemyslel že jsem takhle s toho hotova jak nam to nejde.....Holky říkala jsem si že to necham na přirode ale ono to je horší marodim se zadami a byt doma je taky na bednu...snad se nekdy dočkame .. :||): ....nejte se krasne :a:

In reply to by PETT

:r: Taky jsem mu to říkala, že když spolu budeme mít intimní chvilky dvakrát do měsíce tak se nám miminko nepovede, ani kdybysme se stavěly na hlavu... kouká na mě vždycky jak vyvoraná myš a řekne mi, že spolu přece nebudeme spát jenom proto, abysme měly dítě....tak to samozřejmě nechci ani já, ale u mě by ta chuť byla, ale on mě pokaždé odmítne taky sem se ho ptala jestli to dítě vůbec chce, tak mi řekl, že jo, ale že je unavenej a sexovat nechce. Vysvětlovala jsem mu jak je to s plodnýma dnama, ale to zřejmě vůbec nepochopil. Ještě minulý týden jsme se bavily o tom, že bysme měly znásobit sexík, ale od minulé středy mrtvo... snaha byla, ale marná :(
A to jsem podle kalkulačky plodných dnů, zrovna včera měla mít ovulaci :r: :r:
Tak snad příští měsíc :?

Jani, vyprdni se na to. Jsou to jenom chlapi. Ten můj mě taky včera odrovnal. Říkala jsem mu, že bysme si mohly udělat hezký večer :c: a on mi řekl, že by se šel radši prospat. No neřešila sem to, ale pak mě dorazil když mi řekl, že je zvědavej jestli se to tenhle měsíc povedlo !!! Prosim pěkně, spaly sme spolu celkem dvakrát co mi skončila MS, další má přijít příští úterý, takže je málo pravděpodobný, že by to vyšlo. Jenom jsem mu na to řekla, že pokud spolu budeme spát jenom když mi to skončí a než mi to začne, tak je dost pravděpodobný, že se toho dítěte nikdy nedokčáme. S pitomym výrazem mi řekl a próóóč, což už sem okomentovala jenom tim, že nejsem plodná dvacet dní v měsíci, ale to je asi pro něj moc složitý pochopit a dál sem to neřešila. Můj drahý tohle totiž absolutně nechápe a já to absolutně neřešim... určitě spolu nespíme za účelem plození, ale protože to chcem, jenže mě trápí, že nemá náladu na sex, ale zeptá se mě jestli to tentokrát vyšlo...je pravda, že má hodně práce, ale zase to neni tak hrozný, abysme si nemohly udělat romantický večer :r:

Hele, nikdy nevíš...Víš, co se říká - Stačí kapka a už to capká! A nebuď na něj zlá, příští ovulaci by to mohl udělat schválně. :( Nevyšlo teď, vyjde příště, tak kvůli tomu neplakej.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky