NECÍTÍM POHYBY!:-(

07.09.2008

Holky, mám menší problém, začínám 23. týden, podle utz uz bych měla být něco kolem 24. týdne a už tak 2-3 dny mě malá pořádně nekopla. Kopala mě už každý den a najednou nic. Jsem z toho docela nervozní, protože se bojím aby bylo všechno v pořádku. V úterý jdu na velký utz do nemocnice a nevím co bych dělala kdyby mi dr. oznámil že srdíčko malé nebije. Ještě zítra, a v úterý už budu vědět jestli je malá v pořádku. Já jsem byla tak šťastná že o sobě dávala vědět každý den... a teď mi nezbývá jen doufat že malá je jen jinak otočená a třeba mě kope do pacenty, proto ji necítím. :-(

Ahoj, neboj se :n: , mě se to stalo taky a taky o víkendu, byla jsem z toho hodně vyplašená a nervozní, bála jsem se, co se s tím naším mrňouskem :cc): děje. Prostě si lenošil(a), venku pršelo, tak se mu (jí) chtělo spinkat a na kopání neměl (a) ani pomyšlení. Vše bude v pořádku, uvidíš! :k: :k: :k:

že 2 dny nevadí, ale pokud je to více, měla bys navštívat lékaře. Mám to napsané v brožurce, kterou jsem dostala v poradně zároveň s těhu průkazkou. :) A jelikož jsem prvnorodička, tak mi nezbývá, než se toho držet. Ale rozhodnout se musíš sama. Takže držím palečky, ať to dobře dopadne.

ahojky, já jsi taky myslím, že je tvoje malá v pořádku, jen ti odpočívá, spinká, uvidíš sama na tom ultrazvuku..ale vše dopadne dobře, moc ti to přeji a nejen já.
krásný den a usmívej se maminko

Ahojky, já jsem malýho necítila taky ve 21tt 2dny. Shodou okolností byl víkend a manža mi říkal, ať neplaším, že prostě o víkendu lenoší. Taky jsem byla nervozní, osvědčené praktiky na probuzení nezabíraly. No a v po ráno jsem malýmu poslala sušu, lehla na bok a od té doby je zase akční miminko. Holky mě tu uklidňovaly, že mrňous fakt odpočívá :e): , určo to bude v pořádku, uvidíš.. :a:

Ahojky, taky si myslim ze bude v poradku. Poprve se mi to taky stalo kolem 23tt dva dny jsem ji poradne necitila a to ani nic moc vecer. Pak se zase probrala a rekla si ze mi to vynahradi :!k: Ale pokud chces mit jistotu tak si zajdi na ambulanci do nemocnice a tam ti natoci ECHO miminka. Ja tam byla pred tydnem o vikendu ve 30tt. A tam mi rekli, ze je dobre ze jsem prisla, nebot jsem mela strach ze budu vypadat jako nejaka hysterka. Pry radsi prijit i 10x za sebou nez pak prijit pozde. Tim te v zadnem pripade nechci strasit, ale jistota je jistota ne? :one: Ale uvidis ze mala je urcite v poradku a jenom spinka :'zz): komu by se v tomhle pocasi taky nechtelo ze?! :dance: :a:

mě se tohle stalo před týdnem to jsem byla 26tt
taky jsem miminko 3 dny necítila, až jsem z toho začala plašit a čtvrtý den už bylo vše v pohodě a zase kopká jak o závod :hearts:
to bude určo v pohodě, ale vim jak ti je,strachy jsem snad an nespala a furt jen hlídala, kdy se mi ozve :k:
...Handulka...

In reply to by Handulka

docela si mě uklidnila. Snad o sobě dá co nejdříve vědt. Já se pozoruju každý den, včera večer jsem si dloubala do bříška aby se hýbala ale taky nic. No, počkám si do toho úterý, nebudu se stresovat, snad je v pořádku.

Je možný, že malá je nožičkama otočená k zádům a proto pohyby necítíš.Ale úplně chápu tvoji nervozitu a asi bych ji zkusila nějak probudit (mě Pa na ozvech vzala břicho a pořádně zatřásla a malej začal poskakovat jak o život). Taky mi pomáhá, když si lehnu na záda a dám si něco sladkýho. To malýmu asi moc chutná a začne se vrtět a asi hltat a za chvilku má šťukajdu. Pokud nic nepomůže a pohyby pořád neucítíš, tak bych si radši k dr. skočila už v pondělí. Lepší 1000 x zbytečně, než 1x něco zanedbat.

Ahoj, neboj, to se stává, mě se to taky stalo, někdy kolem tvého týdne, že jsem malýho necítila asi dva dny pořádně, ale asi jen spinkal a nebo byl opravdu otočený tak, že jsem ho necítila. Zkus do ní štouchnout a nebo se napít džusu, to by mělo pomoct. Mě ten můj po džusu dycky řádí, prej to miminka probere. Ale opravdu se nemusíš ničeho bát. Někdy to tak bývá.
Já jsem ted 36tt a malej mě už taky nekope tak jak dřív, prostě už je otočenej hlavičkou dolů a nemá tam tolik místa, ale zase když kopne, tak to stojí za to!!!
Uvidíš, co ti řeknou na kontrole, ale mělo by to být v pořádku!!!!
Necítíš ji třeba aspon k večeru? Mě vždycky dělá kotrmelce když chci jít spát :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka