Chce se mi brečet

18.08.2008

Dneska paní doktorka opět řekla tu kouzelnou větičku..."na porod to vůbec nevypadá"...takže zítra musím do porodnice, na rizikové, prý si mě tam vyšetří. Vůbec mi nedosáhla na čípek, že je kdesi v tramtárii, Bubák se na ozvech ani nepohnul, mohli jsme s ním hýbat a šťouchat jak jsme chtěly...já mám teď takový blbý pocit, že je něco špatně :(

:a: nebuj, všechno bude dobrý. Já už mizím ale večer tu snad zajdu a když né večer tak zítra po seriálu na primě určitě, tak se tu mrkni ať si můžem předat poslední novinky ju? Tak zatím ahoj a drž se!Vendula

Ahojky! Hlavně klídek, když bubáčka cítíš, je to ok! Doktorka má asi krátké prsty :s: :one: ! Jinak přeju brzký a rychlý porod...taky na to čekám :s: :||): ! pa :k:

Theo, to bude urcite v poradku. V porodnici se o vas oba dobre postaraji. Moc drzim pesti at to vsechno dobre dopadne a pak nam dej vedet.

Nas ceka kontrola a monitor zitra rano, tak jsem zvedava jak to dopadne. Mala je v noci jako dabel, ale rano vetsinou hezky chrupka. Sice jeste mame cas, ale to vis...uz by jsme ji take chteli mit u sebe.

Tfuj, tfuj, tfuj pro stesti ;). Moc vas zdravim

neboj, hlavně, že to budou hlídat... mně taky řekli, že to na porod nevypadá a taky se to za 4 dny rozběhlo, ještě mě dvakrát poslali domů, že to sice už vypadá, ale na příjem to není, tak jsem 12h bolestí trávila doma...

ŽÁDNÝ STRACH KOČKO :h: SNAD DYBY NĚCO NEBYLO DOBŘE, TAK BY SI TĚ TAM NECHALI :w: MIMINKO JE URČITĚ V POŘÁDKU A SPINKALO....CHYSTÁ SE NA CESTU K VÁM :||):

radši být pod dohledem, než se strachovat doma ;) ...já to měla to samé, ke konci jsem musela chodit na srdíčko každý den, protože se mi malá taky nechtěla ZROVNA u měření hýbat a pak do 4 dnů byla na světě. Těch pár dnů už nějak přežiješ a pak už budeš mít toho svého koblížka u sebe. Moc ti to už přeji a budu držet pěsti za rychlý porod :k:

In reply to by Hanka H.

Děkuju moc, já to samozřejmě vydržím, když jsem to vydržela doteď, jen se trošku bojím, aby nebylo něco špatně...ale Bubáček se normálně hýbe celkem aktivně, tak snad se mu prostě jen nechce ven :)

Neboj, určitě je všechno v pořádku. Bubák si dal dvacet a vy jste do něj šťouchaly.... chudínek... dobře to dopadne. Držím palce....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka