tak to je mazec

14.08.2008

jsem 36. týden a asi rodím pomalu nebo co. Celou noc jsem měla nepravidelné bolesti a teď jsem si je nastopovala co 10 min. Voda ani zátka zatím nic. Tak nevím, mám už volat chlopa dom nebo co?
Sakra, o měsíc dřív, nejsem ještě připravená..... :00: :s:

TADYTY PROBLÉMI OD 36TT TAKÉ,A TAKÉ JSEM ĚLA BOLESTI PO 10MIN.TED MI UŽ SKOR TÝDEN ODCHÁZÍ HLENOVÁ ZÍDKA I SKRVÍ,BOLESTI POŘÁT ZAČLA JSEM MÍT I PRŮJEM,HRDLO MÁM Z 2,5CM NA 1,5CM A STÁLE SE NIC NEDĚJE.jEN BUT V KLIDU,A ZAVOLEJ SI DO NEMOCNICE ONI TI PORADÍ.tŘEBA TO TAKÉ VYDRŽÍŠ JAKO MI DRŽÍM PALEČKY

vís co,já si na to uz stezuju 14 dní,mám presne to co ty,uz asi 3x jsem chtela jet a nic. Jsem ve 37 týnu. Bolesti mám nekdy neunosné.Vcera jsem mela pravidelné po 6 minutách a pak zase nic. Já snad porodím doma,protoze az to opravdu prijde,tak tomu nebudu ani verit. ale u kazdé je to jiné,mer dál a kdyz to bude opravdu pravidelné a co 5 minut,tak bych jela. :a:

In reply to by Adrun

no nezní to moc dobře. že by mě to takhle mělo bolet ještě měsíc!!! Každopádně počítám s odjezdem do porodnice při těch 5ti minutových intervalech.
Kurnik, ale jak mě těší, že v tom utrpení nejsem sama :s: :a:
No nic, tak nebudu plašit a de se čekat :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky