Ahoj holky..

03.08.2008

Ahojky, vstala sem nějak brzy na to, že miminko a muž ještě spí..jak se máte..co trošku pokecat? Sem celá rozesmutnělá..:-(

teda moni, to mě mrzí.. ty chlapi jsou fakt lumpové.. já jsem vzhůru od osmi a jsem taaaak moc unavená, adýs jedl v noci po 2 hodinách, jsem K.O.

In reply to by Borůvka

takový smutno asi znám.. to mám pocit, že jestli neuteču někam daleko a sama, tak se zblázním.. jenže to musím přežít, protože možnost utéct není.. co mám adámka, ještě jem tenhle pocit neměla.. naštěstí.. aspoň že monička byla hodná, připadá mi, že adámek taky vždycky vytuší, kdy maminka potřebuje, aby byl hodný :-)

In reply to by Martii

Jo, to je ono..po cestě začalo mrholit a pláštěnku jsme zapoměli tam..já trošku byla hysterická, aby Monča nenastydla a tak utíkal s kočárkem domů a já se šourala a kdyby to šlo, tak bych se někam zahrabala pod zem, nebo na chvilku umřela... ale pak si vzpomenu taky na Monču a ona je tak slaďounká..:-D :c:
V noci jsem zvracela..ono jíst celý den uzený a sladkosti není moc dobrý..:-D nic jiného tam nebylo..

In reply to by ivka222

nechápu, jak byla ta horka, spal normálně :-) ale myslím, že to je tím počasím :-) teď krásně chrupká.. pořád větráme a děláme malinko průvan a v noci tu bylo asi 25,5 stupně a to jsem se chlubila, jak tu máme příjemně, že jsme ve zděném baráku.. i já se budila zpocená dneska v noci.. to jsou extrémy.. jo a ťuk ťuk, růstový sprut nám už nepřivolávej, máme za sebou dva.. brrrrrrrrrrr :-)

In reply to by Martii

:-) ono stačí mimískovi 23stupňů..co si budeme povídat, to my je rozmazlujeme..a já zrovna měla v porodnici docela zimu a i tady je chladněji..jen v těch horkách to je síla..:-) TeĎ mě napadlo, vy už bydlíte v baráčku?? Něco jsem prošvihla??

In reply to by Borůvka

ne :-) ale ve zděném baráku při hlavní silnici, městský byt.. bydlet budeme doufám příští vánoce :-) do konce roku musíme zaplatit pozemek a na jaře to rozjedem :-) jo a adýs spí v bodyčku s krátkým rukávem a ponožkách

In reply to by Martii

to je šikula..i kdžy Monča taky někdy..ale to asi záleží an mém pocitu, jaký je teplo, či není..a třeba zrovna ten úsudek nemusí být nejlepší.. ;) musím ji taky otužit, od září chodíme do bazénu a tam nebude určo žádné teplo, voda 29st. a tak aby mi nezmrzla.. :00: }:) :///:

In reply to by ivka222

:///: jo přesně..zlobil..viz.dole...ale já to na jednu stranu chápu, kdybych mohla pít,tak se mi taky nikam nechce..ale já nemůžu a každou chvilku sem byla někde sama, protože sem musela kojit, nebo Monča plakala a tak..přitom nám mohla hlídat babička..jenže to muž by ji zavolal až v půl desáté a to sem tedy řekla, že ne..na to měl myslet dřív, když tam chtěl zůstat..

ivka222

In reply to by Borůvka

tohle jsou situace kdy se má něco hodit za hlavu,borůvečky nezlobte se na taťku jen něco nedostal pod kontrolu a v tom nejlepším se šlo domů,a proč jsi ho tam nenechala,nemáte rozum jít na svatbu a počítat s tím že brzy vypadnete a kórd když je to kamarád :///:

In reply to by ivka222

Ale, já se na něj nezlobím, ale kdyby nebyl hned nasranej, tak mohlo být vše v klidu, ale on se hned naštval a mazal s kočárkem pryč..:-(
To je na dlouhý vyprávění.. Bejvalka, ne kamarád!! :-D A hlídání bylo domluveno, ale on ani nepíp, že tam chce zůstat, až když sem zavelela..

In reply to by Leian

Ale byli jsme včera na svatbě (bývalý mého muže, byli spolu 12let, ale to by tak nevadilo) od 11h, s mončou..dohodli jsme se, že půjdem ve 20h domů a když sem tedy už ve 21.30 chtěla jít, tak bylo zle..muž byl uraženej a já taky..a mě je to íto, že když je člověk napitej, že je hned tak urážlivej!!

In reply to by Borůvka

Ja tohle chovani taky nemam rada - kdyz se na necem domluvime, tak s tim vetsinou na pevno pocitam a nemam rada zmeny. To jsem pak cela rozladena - a kdyby v tom jeste hralo roli mimi, tak asi vyletim jak cert z krabicky. :)

In reply to by Leian

:///: no tak to musíš pochopit, aj k mi bylo,když jsem vydržela o hodinu a půl dýl, než byl plán a pak se ještě na mě zlobil..no upřímě, možná sem to už říkala nasraně..protože MOnča mi u kojení vždy usnula, ale jak sem se pohnula tak řev..bla už unavená..zvyklá v devěd chodit spinkat.. :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka