Ach jo zas horečka:-(((((((((((((

28.07.2008

Přeji krásné parné dopoledne :a: Tak Lucinka má zas horečku :r: V noci v půl 12jsem ji dávala jíst a nic a ráno v půl 6 měla po odečtení 38,4 :jawdrop: Nemá rýmu a nic jen tu horečku.Byla jsem u dr.a říkala že nic nevidí buď že se nám něco rozjede nebo je přehřátá :( Byli jsme v sobotu na návštěvě a včera na zahradě až večer.jenže v noci máme domav ložnici 28stupňů tak jestli tím nebo nevím :n: Snad bude brzy v pohodě nebo už mě klepne :00: Poraďte co mám dělat když je doma takové teplo :? má jen tílko a jinak nic :n: Jak může trvat horečka z přehřátí???

Samozrejme ze muze.Musis miminko pravidelne ochlazovat aby nedostalo upal.Davej ji hodne pit a neco na teplotku a pokud se to nezlepsi,vyprdni se na deckou dr a bez do spitalu.

In reply to by Eva80

Myslis mozkovych blan?Me to taky napadlo ale ani jsem to nechtela vyslovit.Clovek se porad musi bat,to je hruza.Co jsme to na sebe usili za bic? :!k: Doufam ze bude v poradku a ma to jen s prehrati.

In reply to by Eva80

dej ji panadol baby nebo Nurofen.. ale prej jen tak na teplotu je lepší ten panadol , že nurofen je lepší když třebas rostou zkoubky, nebo po píchancích.. a aŤ fakt hodně pije.. možná bude odmítat i papání, tak to nevadí !! hlavně čajíky, nebo i čistou převařenou vodu pokud jí bude pít.. za je na žížu nejlepší.. :) tak hodně štěstí , ať teplotku srazíte :)

In reply to by Eva80

a jak často jí je dáváš ? možná by byla lepší suspenze.. ale nevím.. čípky mu dávali v nemocnici a na doma mi řekli ať koupim panadol pro děti jako ten sirup..

In reply to by Zuzana.Picmouse

no mě se právě doktorka ptala čím jsme mu to sráželi, já říkala, že Nurofenem a ona že ten je fakt lepší při těch zoubkáchj , že ať si pak koupím Panadol.. tak nevím.. jinej dr jiný řeči že.. :///:

In reply to by wesna..

V tom Panadolu je prave ten paracethamol.Ja davala pri teplotach paralen cipky ale to bylo v zime ,kdyz jsme lapli bacila.Ted jsem si koupila Nurofen a davala jsem ho jen 2x pri teplotce z ockovani a zabral taky.Ono je dobry to vyzkouset,co je lepsi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky