jadýrka

24.07.2008

Ahoj holky všechny Vás zdravím. tak dnes jsme byli v rizikové poradně a na kyčlích. na rizikové nam vše dopadlo dobře už máme 6230g a měříme 59cm. zitra mám jsou přesně 3 měsíce.Akorát na těch kyčlích nám řekli že je to v pořádku akorát nemáme jadýrka... ani sem se v tom spěchu nestihla zeptat co to znamená..nevíte???pomuže ještě ted široké balení???já ho dávala tak do půlky druheho měsíce ale pak už ne. :a:

Pempie na jadýrka široké balení nepomůže, pokud máte kyčle jinak v pořádku, tak ho dávat nemusíš. To by ti řekli. Jadýrka se musí ještě dovyvinout, ale to nic není, má to tady hromada dětí, takže žádný strach.

janka.82

Ahoj, já Ti neporadím, ale jsem ráda, že jste dopadli dobře :h: :h: :h:

janka.82

In reply to by pemipe

Jojo, strašně to utíká, a to jsem od konce ledna doma na nemocenský :00: Jinak se mám dobře. A co vy? Asi Ti to taky utíká, viď? Podle ikonky jsem poznala, že máš holčičku, ale raději jsem se jukla ;) Už spinká, Nikolka?

In reply to by janka.82

jojo haja asi od půl 9.letí to jako blázen za chvili poleze už se o to snaží ale jeste ji to nejde.já byla hned od začátku na nemocenský na rizikovém a ted nedavno jsem sla na jeden den do práce (do hospody) a mazec jsem si uplne odvykla za 3 hodiny mě bolela tak ruka od čepování piva to bylo neuvěřitelné jo zlenivěla jsem ... :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka