Nikolka

12.07.2008

Ahojte holky tak jak se mate??malá je semtam nějaká nevrlá a při papání se mi strašně kroutí a i v postýlce,když se vzteká tak je natažená jako luk. myslíte že by to mohlo byt bříškem?mažu jí pupíkem a prdí krásně tak nevím...jinak se máme dobře. když máme naládu tak se krásně smějeme...pošlu pár foteček za 13 dní budeme mít 3 měsíce.

ach jo holky ted se mi ty fotky vubec nelibi a takovou jsem z toho měla radost. zmenšovala jsem je protože sem nešli dát psalo mi to že to je pořád velké a ted jsou takové skaredé :r: kde je chyba???

Ahojky, je moc krásná..vypadá to ale fakt na bolení bříška...ale když říkáš, že prdí krásně, tak to netuším..

culidlo roztomilé :-) :qu: a kolik má hraček :one: je úžasná. ale asi nemá svůj den jak píšeš...to asi nic nebude a bude jenom protivná 8)

mas teda pravdu, kdyz se smeje je opravdu kraaaaasna :girl: treba jen nema naladu, ze je nevrla, dnes je hnusne tak zeby to bylo pocasim? na me taky vplyva pocasi.... :n:

my jsme na tom dneska uplně stejně:/, teda už od včerejška...malýmu taky budou za dva týdny 3 měsíce...a jmenuje se Nikolas...tak nevím asi se domluvili..:))

In reply to by Milka

o děkujeme, Nikolas vypada taky strasně sladoučce máš někde fotky????a jsi z časlavi nebo odjinud???já jsem z Kolína.ale rodila jsem tam bo jsem chtěla aby mě rodil Klumpar a rdlajz byla jsem tam strasne dlouho a mu zkončila směna...

In reply to by Milka

je ten je krásný . matně si vzpominám že v pátek tam bylajedna maminka jak mě přijmuli na pokoj a říkala že ma v ponděli cisařák a pak když jsem tam v noci přisla tak už tam nebyla že ji pustili na víkend domu a že bude rodit v pondělí nebyla jsi to ty???????

In reply to by pemipe

no možná jsme se tam potkali, měla jsem císaře, ale 25.4. jsem už byla v porodnici, jen na víkend mě pustili domu...rodila nás Hlasová s Klumparem a supr....bydlim kousek od Kolína,mohli bysme mimča seznámit:) nějakou fotku najdu.

In reply to by Milka

to by bylo fajn tak posli foto treba jsme se tam fakt potkali ale mě pustili 29.4 domu.ja mám fotky ve svatebních v galerii ale nevim jestli to tam jeste je uz je to dávno co jsem tam dávala jestli se to nemaze kdyz jsou tam nove kdyz tak ti ji někde pošlu .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka