Letní tábor

03.07.2008

Ahojky holky, všechny moc zdravím, právě jsme se vrátili z letního tábora. Jezdila jsem tam 20 let před každý rok, tak jsem nechtěla porušit tradici a vyrazila jsem na 5 dní s Justýnkou pod stan ;) Tatínka jsme odložili na plánovanou operaci žlučníku a vyrazili. Malá byla naprosto úžasná :one:, měla jsem totiž strach, co tomu bude říkat, že poruším její půl roku zaběhnutý režim, ale větší pohodičku jsem dlouho nezažila. :c: Malou mi tam hlídal brácha i kámošky, takže jsem tam měla fakt pěkný odpočinek a zapojila se i do vytváření programů pro táborníky. Každý den se Justule koupala v bazénku a včera jsme se vydali na přírodní koupaliště, tak jsem jí trochu zvlažila a když jsem viděla jak je nadšená, tak jsem jí tam vyčvachtala až po krk. :00:
Jinak Honzu dneska propustili po té operaci, tak jsem se vydali domů, abychom ho mohli opečovávat :h: Foťák jsem zapomněla ve stanu, takže až tábor skončí, tak mi ho brácha přiveze a ukážu nějaký fotečky :)

jé ty se máš. já letos poprvý nejedu.....opustila jsem ty svoje dětičky i vedoucí. bývali jsme výborná parta

Ahoj, já letos nejedu na tábor poprvé po 7 letech. S Tomáškem jsem to zvládala, ale Veru je ječidlo, všechny by budila. Docela závidim, manžel odjíždí příští víkend, ale bohužel bez nás..Ivča

In reply to by lifty

Já právě jezdím na tábor od svých pěti let a Honza taky od mala a protože měl naplánovanou tu operaci, tak jsem tam nechtěla jet sama a rozhodli jsme se, že teda nepojedeme. A pak mi sám řekl, co bysme sami doma dělal, a že to tam sami taky zvládneme.
A teď jsem ráda, že jsme jeli. Honza nedělá přímo v DDM, ale vede tam kroužek sportovních her, takže jsme na tom obdobně ;)

:a: :a: Pěkný večer! Tak to je moc fajn,odpočatá,v pohodičce,určitě Vám to holky prospělo.. :qu: :qu: :qu: Maličká z Tebe cítila pohodu tak se i ona odreagovala a užily jste si pěkných okamžiků :qu: :qu: Ty panelákové hice moc dobře znám a taky trpíme.Snad zaprší :00: Tak ať se taťkovi brzy uleví :dance:

In reply to by princeznička

Ahoj princezničko, děkujeme, hezky jsem si odpočali, tak teď musíme dát do kupy manžílka, abychom mohli vyrazit na dovču všichni tři.
V těch vedrech je to opravdu síla :00: A k tomu ještě bydlíme v posledním patře, takže v lětě trpíme ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka