jsem zoufala, poraďte mi!!!!

03.07.2008

Ahoj holky, jsme zoufalá, poraďte mi!!!! Dnes jsme byla s Barunkou na píchání naušnic a jen tak mezi řečí jsem zjistila, že místo toho abych dávala kapičky KANAVIT 1 x měsíčně, tak jsem je dávala denně a kapičky, které jsem měla dávat denně, tak jsem je dávala 1x měsíčně, jedná se o kapičky Vigantol :r: Jsou to oboje vitamíny, ten vigantol je prý vitamín K. Nevíte, jestli jsem nemohla malé něco udělat??? Doktorka mě ujišťuje, že ne, že křivici nemá, že hlavičku má taky tvrdou a že to vše vytáhla ze mě při kojení, ale znáte to takový ten pocit, že jsem ji něco udělala :§) Doktorka říkala, abych to začala dávat tak jak mám, že když by to bylo špatné, tak nás ženou po nemocnici atd.....Já jsem taková kráva, že bych si namlátila :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

Kačko určitě jsi jí nic neudělala stane se to a neboj malá bude v pořádku, horší by bylo kdyby jsi jí ten vigantol dávala hodně to je prý nebezpečný ;)

Nestresuj, za mýho prvního dítěte se tyto kapky nedávaly a nikdy neměl problémy. Tvoje malá je taky v pohodě, jak říká DR. Je fajn, že kojíš a určitě jsi ji vitamínama dobře zaopatřila. Ty kapky jsou jan pro jistotu. Tak teď dávej kapky jak máš a je to.

Ahojík Kačulo,Vigantol je vitamín D a má se dávat denně,je to proti křivici.Kanavit je vit.K a je proti krvácení a dává se cca 1 měsíčně asi do 6 měsíců při plným kojení.Pokud nemáte křivici tak myslím že je vše ok!!!V tak malé dávce jako jedna kapka denně,myslím že nemůže nic způsobit!!bud v klídku a věř své doktorce,ale plně chápu tvé obavy

Tak hlavně, že jste na to přišli. Mohla jsi jí to tak dávat dál aniž by jsi tušila...To je jen prevence a když kojíš, tak jí všechno potřebné dáváš. Chápu tě, ale fakt se neboj.Míša

In reply to by MisaH

Děkuji, jste zlatíčka, úplně mě z toho bolí hlava :w: Ale jsem klidnější, když mi napíšete a trošku uklidníte!!!! Malá je čilá, tak si myslím, že taky dobře prospívá :w: Ale pořád máš v hlavě to, ale.......

Když ti doktorka říká, že se nic neděje, že je malá v pořádku, tak jí věř a neboj se, přece nemá důvod ti lhát. Teď je dávej tak jak máš a uvidíš, že za chvíli si na to ani nevzpomeneš :)

In reply to by Ivculka

Já vím, ale já jsem jak prdlá, já mám o ty svoje holky takovej strach :h: Včera měla zase malá (Míša) v hlavě takové klíště, že jsem to v životě neviděla, když jsem ji česala, tak na mě vykouklo jak obrovská bradavice :00: No jak se říká, že když se daří, tak se daří :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka