už jsem myslela,že pojedem do porodnice

01.07.2008

ahojky holky,už jsem myslela,že se dočkám a pojedem do porodnice...v noci mě začaly kontrakce...a teď k ránu jsem usnula...a ono nic...Ondrášek si do mě kope a lebedí si ve mě...a na svět se mu nechce...všechno přestalo...tak já nevím...co už mám dělat...včera jsem vytřela celý byt...večer teplá koupel...milovali jsem se...a nezabralo nic....procházka nepříchází v úvahu,když se "plazím o francouzských holích"...já už vážně nevím...jestli mám vzít hadru a jít leštit ty okna...nebo na co čeká ten náš malej princ...???...:-)) ;)

já už zkoušela taky všechno možné a nic, myla okna, užívala si s miláčkem, uklízela, zadělávala kynuté těsto, dávala si horkou koupel a taky nic...nevim co na ty naše prdolky platí :-) švagr si ze me delá srandu, prej se mi to břicho vstřebe zpatky :-)

Asi čeká na ten správný okamžik...
Já mám dnes termín a ani poslíčky nemáme, takže nám to 42.tt jistí. Až se mu bude chtít, tak půjde, ale aspoň na tobě je vidět, že už se ti to velice bléží. Já mám stále bříško nahoře, ale taky se dočkáme...
Ty ale už velmi brzo!!! ;)
Držím moc palečky ať vám to rychle uběhne a netrvá dlouho. :||):
:///:

In reply to by Meduzka

ahojky..díky za podoru...ale jen se neboj,aby si mě nepředběhla....i to se klidně může stát...snad je to tím,že malý asi bude jako tatínek...ten taky rád leží...a spí....a je někdy velkej lenoušek :s: :'zz): :'zz):

In reply to by Renynika

Tak to se nebojím, že bych tě předběhla, to spíš mě tu předběhne ještě spoustu jiných... :ww: A ty jako první.... :°:
Tak to u nás bude malý po mě,protože ten lenoch jsem já. On se narodil přesně na termín, a já byla opozdilec... :) No, a jestli na tom budu stejně jako teta, tak rodím až 14., ta si prošla úplně celé těhotenství, až do 42.tt. :) Tak si nedělám iluze, že by to bylo brzo. Teď mi zrovna volal manže, prý tak co. A já že nic, tak si povzdech, že musí zůstat v práci... :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky