rada ohledně neplodnosti

29.06.2008

:r: ahoj všechny,
chtěla bych se Vás všech co máte zkušenosti se snažením se o miminko,jestli některá nemáte nějakou radu.Před několika dna mi kamarádka doporučovala nějaký FYTOTONIK a VITATONIK,-má to být na posílení plodnosti . vůbec nevím co to pořádně je a podrobnosti o tom tyky žádné nevím:Tak jsem si myslela,že by jste mi některá mohla poradit.Dííííííky všem .Snažilka MÁJA.

...vůbec neznám, ale podle mě jedno, které vitamíny bereš. Já jsem užívala Mamavit. 2 roky jsme se snažili, až se po spermiogramu přišlo na to, že přítel má špatné sperma. Podstoupili jsme um. oplodnění no a za pár dní rodím.... Nechci tě plašit, ale podle mě jsou všechny ty vitamíny na stejné bázi a tak trochu si myslím, že je to spíš marketingová záležitost.... Hodně štěstí ti přeju :k: :k: :k: !!!!

In reply to by Rogerka

díky za odpověd,já právě čekám na MS a kolem 20.7. bych měla podstoupit inseminaci,ale holky tady už mi psaly,že ani tam není záruka,že se to hned na poprvé podaří,tak mám obavy,že to je na dlouho.I můj manžel má právě problém s pohyblivostí spermií,proto už jsme byli na konzultaci na IVF,ted jen čekám a myslela jsem,že bych tomu tabletami mohla dopomoci.Ale asi máš pravdu v tom,že ty vitamíny budou asi jen takový placebo,ale já věřím na co kdyby,naivní vid?

Majo, my jsme se snazili rok a az po roce se nam to povedlo. Predtim jsem brala antikoncepci 10 let v kuse. Kvuli otehotneni jsem prestala kourit, jedla jsem vitaminy Babyplan, kyselinu listovou a pila jsem kontryhelovy caj. Nebo zkus cviceni podle L.Mojzisove. Jinak poradit neumim. Preju vam hodne stesticka at se vam to povede co nejdriv a mohli jste se radovat ze sveho miminka :h: :°: :°:

In reply to by lulisek

děkuju za odpověd,my už se snažíme právě 2 roky a já se cpala taky kys.listovou a tabl.centrum materna a právě,že mám pocit,že se mi akorát zlepšila plet.Ale mohla bych zkusit místo tý materny BABYplán,kys.l. a to cvičení a uvidíme.A tobě přeji at jste ty a mimi v bříšku v pořádku a zase se můžeš ozvat jak to s Vámi vypadá.Hlavně hodně zdravíčka oběma.

In reply to by Borůvka

děkuji za radu,už jsem tady psal,že to zkusím,protože já brala centrum materna a kys.listovou a jen se mi zlepšila plet.Tak zkusím jiný tabletky a uvidíme.A za jak dlouho jsi otěhotněla ty???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky