Prosím poraďte...

28.06.2008

Ahojky, prosím poraďte nějakou super metodu, jak uspáváte svoje broučky? Je mi někdy do :r: PS: A mám novou ikonku - s mimíkem :e): , tak si nás aktualizujte, pááá :a:

ahojky, máš moc hezkou novou ikonku. :one: :c: s tím uspáváním Ti moc neporadím, bo sama nevím, Ela mi přes den spí tak 3krát maximálně po 15minutácha to ji tak 40min uspávám na ruce!!!e to mrška malá :!k:

In reply to by dupka

Kettynka radí nechat mimi vybrečet, asi na tom něco bude - bylo by to tak hezký, kdyby prcek usínal sám a v postýlce :ooo: :j) Až bude Daneček starší (aspoň po šestinedělí), zkusím ho nechat bulet a uvidíme. Před chvilinkou prdík usnul - v korbičce (uhoupala jsem ho), přenesu ho do postýlku a budu doufat, že příště už by v ní mohl usnout sám. Manžel říkal, že jsme tu postýlku snad nemuseli ani kupovat, prcek usíná všude možně, jenom né v ní :-g( :\/:

In reply to by natalliev

:!k: vybrečet..se řekne, jednou jsem jí nechla hodinu v kuse a sousedka klepal, že se děje, a já už chytala nerv, tak jsem jí musela vzít, ale ona nechce přes den vůbec v postýlce!!!Přes den je }:) a v noci andílek :qu: -spí zhruba od osmi do pěti, šetsi, sedmi, jak kdy...v postýlce. Ale jakmile jí přes den uspím na ruce a vložím do postýlky, tak rachot, začně s evztekat, cestovat po postýlce...hlavu mezi šprušlema, celá zčervená a už je herečka, lituje se :( ....když se narodila, hezky spinkala, ale měli jsme jí vždy, tam , kde jsme byli mi, v autosedačce v obýváku , ale pak začla zlobit a teď nám dokonce dělá scény v kočárku. Včera jsem byli v Tescu, začla plakat, pak řvát, tak jsem jí vzala na ruce a byl klid, úak uzas zpět do kočáru a rachot!!!Herečka prostě a já nevím, jak dál. Přes den si maximláně vyperu a navaím a to ještě za jejího "doprovodu", v noci to doháním. Ale, jak jsme venku, je většinou odná a v kočáru usne i na hodku, ale jinak je divoch :!k: :!k: taky s náma zpočátku spala v posteli, měla jsme strach, to víš, ale pak si na večer v poho zvykla na postýlku, tak ti držím palušky :one:

In reply to by lifty

U nás to je různý: jednou mi usne hned při kojení, podruhé vedle mě v posteli, ale někdy je to hrůza děs: brečí, hází ručičkami nožičkami na všechny strany...Teď praktikujeme něco podobného jako vy: dám ho do korbičky (nosíme si ji domů bez podvozku) a houpeme (plus má v pusine dudlík)...naštěstí usíná, ale někdy nezabere ani houpáníčko :\/:

Já jsem malýho nechala párkrát uřvat v postýlce a dneska mi usne sám a spinká jako zlatíčko a s Kájou jsem to dělaal taky tak ;)

In reply to by natalliev

i dvě hodiny, ale zabralo to.....občas jsem tam šla a dala mu napít a dudlík.....a po dvou hodinách vytuhnul a spinkal v kuse 8 hodin :///: .....je to těžký, vím, ale musíš to vydržet, jinak se z toho za chvilku zblázníš.... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka