další z probdělých nocí

23.06.2008

sakra...zase jsem se celou noc budila...a ráno?mě vzbudila bouřka :-) naštěstí jsem vstala včas,na balkoně mi visí vyprané plenky a povlečení,tak bych to nerada sbírala pod balkonem :!k: ještě vyžehlit a budu mít všechno komplet :qu: :qu: teď už to bude ale opravdu nekonečný když budu mít všechno nachystané co? :§)

začíná nám to houstnout co? :s: jen kdyby se chtělo aspon ochladit na porod...neumím si představit v tomhle rodit :n: jerabina

In reply to by Zuzana.Picmouse

no jo,...ono se říká,že mateřství obrací život i čas naruby...ale nikdo mi neřekl,že se to až takhle povleče...jsem se chtěla ještě před porodem nechat vyfotit od profíka,ale nevím jak...nahá nechci a to tu mělo tak většina děvčat...takže na to asi nakonec kácim a nechám se vyfotit až s malou :||):

In reply to by Zuzana.Picmouse

já to musím zaťukat,ale mě nohy zatím nenatékají.trochu ruce,takže cítím jak mi jsou těsné prstýnky,ale nohy ee. s tou žáhou máš pravdu,to je hnus.včera v noci mě začala pálit z ničeho nic,ani jsem nic nejedla předtím :00: mě by v zimě zase štvalo to oblíkání,takhle na sebe jen něco hodim a dobrý,ale zimu nesnáším...to jsem vždycky nabalená do 100 vrstev tak si to neumím představit ještě s bříškem :00: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka