Dnes je prcek nějakej moc aktivní

13.06.2008

Dneska je prcek nějakej moc aktivní :s: asi se mu nelíbí že tak ponocuju .. takovéhle kopání několik hodin v kuse jsem ještě nezažila :n: .. nebo jsme ho "rozbláznili" tím ultrazvukem dnes (vlastně včera) byli jsme dnes na kontrolním UZ po amniocentéze a všechno v pořádku, jenom nechápu že mi naměřili 470 g (na klinice Gennet) a že je to normální - a předevčírem jsme byli na UZ u mého gyn a naměřil mu 320-347g a že je to taky normální.... tak jsem :?

jinak jsem se už sama zařadila do 21. týdne, sice jsem podle PM teprve 19+6 ale podle toho posledního UZ už 21+3, tak jsem zvolila zlatý střed :ww:

no jdu ještě pracovat, už jsem tak unavená že se mi přestalo chtít spát :'zz): nechápu proč to dělám :n:

Ahoj, já měla prďolku taky dneska nějak moc aktivní. Bylo to poprvé co jsem ji cítila i za chůze. Do teď to bylo jen když jsem byla v klidu. Asi jim udělalo dobře to ochlazení :s:

In reply to by Brejkyna

Ahoj Brejky :k:
tak koukám že jsem včera nevyhrála kdo dýl u počítače :s: :s: pracovala jsem do 3 do rána, ale pak jsem padla.. a koukám že vy jste byli vzhůru ještě (? nebo už?) po čtvrté..

jsem ráda že nejsem jediná, asi ta změna tlaku, no snad je to k lepšímu :one:

moc zdravím a přeju všem budoucím i stávajícím maminám krásný den :\x: :\x:
(lepší než jsem měla včera já a to ráno taky "hezky" začíná :-/)

In reply to by handulaa

Ahoooj :a: :a: :a: Já šla v půl 4 čůrat a pak jsem nemohla usnout :00: Měla jsem na výběr. Buď se tam válet jak mrcha a nadávat, že nemůžu spát, nebo jít uklízet (to jsem zavrhla hned jak mě to napadlo, protože by manža asi volal chocholouška, že ve 4 v noci uklízím) a nebo to jít sem zkontrolovat. Tak jsem šla sem, doufaje, že se mi unavěj oči od obrazovky. Přečetla jsem si tady příspěvky, napsala pár mailů (asi si dneska bude víc lidí ťukat na čelo) a pak se mi začala motat hlava, tak jsem si šla asi v půl šestý lehnout :'zz): a nakonec jsem spala asi do půl desátý :s: :s: :s:

In reply to by Brejkyna

a asi dneska večer neusnu ale omdlím :s: a padnu za vlast..

naštěstí mě večer ještě šíleně naštval kolega a dnes ráno manžel, takže mám maximálně zvýšený krevní tlak a usnutí hned tak nehrozí :s: :s:

přeju krásný den :k:

In reply to by handulaa

To já jsem naprosto v pohodě. Jsem flegmatik od přírody, takže mě jentak něco nerozhází, takže mám tlak vždy kolem 100/60, jenže pak omdlívám po krámech, tramvajích a to taky není příjemný. Si tam vždycky připadám jak debil, když tam přešlapuju na místě aby se mi trochu zvednul. :s: Teď si ho jdu zvýšit úklidem (aby se neřeklo) - to co jsem neudělala v noci, musím udělat teď :!k: :!k: :!k: Tak hezkej den i tobě

In reply to by Brejkyna

to je legrace :s: já mám normálně taky 90 na 50 /klinickou smrt/, jen v těhotenství se mi trochu zvedl na spodní hranici normálu :one:

pěkně si "zauklízej" já budu zase do večera pracovat, než mě tady všichni napr... to pak s tím praštím a budu si taky doma dělat raději pořádek :ww:

:a: :a:

In reply to by handulaa

Tak včerejší úklid probíhal asi takhle: odešla jsem odsud a šla pověsit prádlo, dala druhou pračku, odnesla jsem nádobí od počítače do kuchyně, pustila si k úklidu hudbu. Naložila se do vany. Pověsila prádlo, dala třetí pračku. Hudba dohrála. Byla jsem líná jít nahoru, tak jsem si pustila TV. Sedim, čumim. Sakra to je ale hodin, to už určitě doprala pračka. Pověsim prádlo. Telefon (máma, že k nim přiveze na noc táta babičku aby pro ní nemuseli cestou na chatu), píšu manželovi, že se tam sejdem taky. Jdu vyvenčit psa a jedu tam. Cestou stíhám pizzu s kamarádkou a hurá k našim. Cestou od našich se stavujeme v hospůdce. Dala jsem si jedno malý a jeli jsme domu. Venčím psa a jdeme spát :s: Já ani neumyla to nádobí !!!!!! :n: :c: :n: :c: Takže mě to všechno čeká dneska

In reply to by Brejkyna

no taky dobrý :s: .. ale jen odpočívej, kdy se nám to poštěstí, že jo? :ww:

já jsem víkend strávila sekáním trávy na chatě, po týdnu jsem se aspoň dobře vyspala, čerstvý vzduch a vůně posekané trávy..

no a teď zase pracovní kolotoč, no darmo mluvit, a ještě mě tady všichni v práci dneska nějak štvou.. už aby byla ta dovolená, nějak to na mě všchno doléhá :\/:

Krásný den :one: , zdravím, Hanka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka