dotaz

12.06.2008

Holky ještě jeden dotaz malá mi už 4 den nekakala už moc nekojime ale jsme na sunaru??jeto normální??mě včera doktor řekl ze je ze má bříško měkké, ale to bylo včera ale mě se to nezdá...dávám ji fenyklový čajík ale toho moc už nevypie a mastičku na pupík... ale prdí ale hovínka zádná... :r:

Mě taky kaká jen jednou týdně, taky jsem byla zděšená ale je to v pohodě. No ale já plně kojím. Ale když nemá bolení ani tvrdé nafouklé bříško bude to dobré. Mě doktorka radila glycerinové čípky, na příbalu je napsané že až od 10 let tak se toho nelekni čípek může už teď. Mě čípek ani trubička ani nic nepomohlo...jak uzrálo tak to přišlo a má pravidelnost v pondělí, kadí sama bez pomoci a jak já říkám je toho kýbl!

taky máme občas problém s kakáním, teď už ale chodíme ob den. Ale, když Elišku vidím, jak se trápí, "tlačí" a rudne u toho, tak beru trubičku a pomáhám jí...pro ní to musí být strašně namáhavé, pro ta naše miminečka. Kurde, někdy s tím máme problém i my dospělí a co teprv oni, že ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Co Sabinka, ještě je takový uplakánek, jak ta naša? A přes den už něco pospí? :c: Já musím Elišku pochválit, už se blížíme třem měsícům-zítra bude :k: a už není tak ufnukaná, culí se, ráno mě nebudí pláčem, si vykládá, pak za ní jdu a ptám se, jak se vyspinkala, tak se culí :!k: a už pospí i přes den půl hodku, pak si hraje i dokonce hodinku!!Pak se nudí, tak se jí zas musím věnovat :!k: ale v postýlce přes den spát ani náhodou nebude""""!!!Jí musím upsat na ruce a pak šup do kočáru a tam spí, si asi myslí, že je venku :dance: jinak venku spí krásně to víš :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky mě musí pořád vidět :c: se divím, že mě už nemá plnou prdel :!k: Ale vidíš, jak se Sabinka taky hezky spravila. To jsi byla v šoku, když byla hodku a pl v transu, cooo? :!k: Jsem si všimla, že je taky hubená, kolik váží?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo, některé maminy mají to štěstí, že jim dítka spí 3, 4 hodky, pak jen přebalí a nakrmí a zas tak dokola ;) ...u nás je to naopak, když ty naše pipiny usnou, tak zas my nechápem :? bych jí asi taky chodila ontrolovat, kdyby mi tak usla přes den :s: .Tak jsem mrkal do průkazky a ve dvou měsících a týdnu měla 4080G, taky málo řibírala, chodily jsme každý týden k DR., ale pořád to ještě nebylona příkrm. Teď už prý přibírá fajn, ale já s eDr. přiznala, že jí jednou denně, na večer po kouán í dávám Sunar a vzala to v poho :///: se nediv, že jsou tak hubené, když mají tolik energy přes den, řvaním to spálí }:) ...a Eliška je pěkná divoška, furt sebou šije, rukama, nohama, neleží jak placka...v kočáru mi děla "pořádky", vše tam rozhazuje. zničila mi saténovou peřinku, jí normálně potrhala!!!!Jsem jí vyfotila, a ukážu jíto , až jí bude 18, jaká byla kazisvětka :D :!k: :!k: :!k: ...a ve spánku se přece nejvíc přibírá,ne?

zkus jí pomoct trubičkou, na prdíky. Nevím, zda jí máš. Jestli jo, tak jí pomaž olejem-tu trubičku a dupku taky a pomož jí. Když prdí, tak by to pak mělo jít. Elišce taky pomáhám, spolu tlačíme a je spokojená :one: Kojím, jen na večer dávám Sunar, plus fenyklový čaj.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka