tak to balím jako jediný on-line uživatel

30.05.2008

tak jsem se tady rozvášnila až jsem zjistila že je 2:47 ráno a že si tu jako jediný on-line uživatel vedu několik diskusí vlastně sama se sebou.. no hyperaktivita hadr, a pak že za to můžou mobily (i když fakt je, že ač v neschopnosti, měla jsem dnes několik pracovních telefonických konferencí a na mobilu visela několik hodin)

tak by mě zajímalo jestli jsem nepokořila nějaký rekord v chatování bez účasti ostatních.. už jste to některá zažila?

dobrou noc :'zz): milé těhulky, maminky a snažilky :k: (jestli tedy ještě tuto noc dokážu usnout)

Ty si tu byla samotinká? Ale na jednu stranu jsem si opět jistá, že stačí vypnout net a odhlašovat se nemusím :-) Mně se to stalou jednou ráno v pondělí, ale jen chvíli....

In reply to by Pavule

Ahoj Pavulko :k:
jak se vám daří? To bříško už máš asi starou fotku, ne? Já už mám v 19. týdnu dvakrát takové :///:
Koukám že taky čekáte chlapečka, tak gratuluju! Když se to povede v termínu, budete mít váhy, ne? Já to MUSÍM také stihnout na váhy, dalšího štíra do rodiny bych nezvládla, druhý kluk je lev a řežou se prakticky kdykoliv se dostanou k sobě blíž než na 10m....

zdravím Tě :a:

In reply to by handulaa

To bříško je na začátku 23tt, ale nech být - je sice menší, ale 10 kg nahoře. To je síla, jenže já nadměrně (slušně řečeno) konzumuji potraviny :hu: :a\|: :hu: :a\|: Ale tenhle týden mi dost lidí začalo říkat, že se zvětšuje nějak rychleji a něco na tom je, začíná se mi hůř dýchat. A chlapečka mít budu, byla jsem z toho přejetá, chtěla jsem moc holčičku ( z rodiny snad jediná) a je to Ivánek :-) Ale už jsem se smířila. Modrý pokojíček se zařizuje, až si říkám, že jsem se na tu modrou hodila až moc a budu to zjemňovat žlutou. Je to Ivánek, ale říkám mu Boulíček, páč se mi furt boulí, to je krásný. A o znamení jsem vůbec nepřemýšlela, ale máš pravdu, bude zřejmě váha.
Jinak my jsme s bráchou dvojčata a řezali jsme se taky :-) Mám někdy pocit, že jsem ho v bříšku mírně načutla do hlavy ..... :s: :s: Jééé, kdyby tohle četl...

In reply to by Pavule

Ahoj Pavuli! :k:
Já měla taky pokojíček pro prvního kluka pastelově modro-žlutý (už tam nebydlíme ale zkusím najít fotku a poslat Ti ji, dlouho jsem sháněla k tapetám paspule nakonec jsem vystřihla kus z normální tapety) .. pak spal malej stejně se mnou v posteli, nikdy jsem ho nenaučila spát v dětské postýlce, i po 2 hod zpívání a uspávání, nakonec jsem to vzdala a teď nám leze do postele skoro v 8 letech..

to víš, bříško s 3. těhotenstvím roste mnohem rychleji.. a 10 kg to nic není, to zvládneš zhubnout, jen to člověk nesmí moc přehnat v 3. trimestru.. já měla s prvním klukem celkem +18kg.. ale taky jsem to sundala :one:

tak ať máte všechno super a jak má být a ať se Boulíček vesele boulí!!! :qu: :qu: :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj kočky!
Ty jsi toho Irčo taky moc nenaspala, viď? Zlobí Tě Helísek v bříšku?
Půl 5, to je teda mazec }:)
Co je u vás nového? Už vám moc do konce nechybí.. asi už máš doma všechno nachystané...

tak tolik neponocuj, až se malá narodí, možná si moc :'zz): neužiješ, já se vyspím už několik let jenom na služebkách, když teď kluci začínají brát rozum a o víkendu mě ráno někdy nevzbudí, tak si pořídím :cc): abych náhodou moc nezvlčila...

krásný den!! :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Irčo a Helísku :k: to jsem ráda že jste se vyspaly do růžova :\x: :\x: jen načerpejte síly, pořádně, ať máte hodně našetřeno na porod a na ty probdělé noci potom ;)

já jsem zase pár hodin pracovala.. ale už jde na mě spaní :'zz): asi si chvíli zdřímnu než přivede manželova maminka kluky ze školy a ze školky.. to se mám!! :qu: :qu:

uteče to leháro rychle, do úterka mám neshopenku a už v úterý večer letím zase na služebku :-g( - doteď jsem to těhotenství v práci tajila, ale teď se mi vyvalil takový pupík že to už všichni uvidí (myslela jsem že to oznámím až budu mít výsledky z amniocentézy, no nakonec se to nepovede..) = jo a dělám projekty u farmaceutické firmy, ale máme samé léky o které není co stát, na rakovinu apod.. :(

krásný den i vám a náádherný víkend :a: :a:

no, já přišla po tobě a zrovna slyším za oknem ptáky jak trénujou ty svoje árie...už se rozednívá, ale četla jsem si tvůj diskuzní příspěvek k romské menšině a neměl chybu :one: :qu:

In reply to by Kikulita

Tebe ještě neznám.. proč tak ponocuješ? děláš něco do školy? ranní árie ptáků jsem poslouchala každý den když jsem se učila na státnice.. pak jsem červenece prospala.. ale to už je docela dávno :ww:

vidím že jsi snažilka, mladinká, tak ať máte hezké snažení a ať je ukončeno super výsledkem :one:

a díky žes to četla, když se člověk na... , tak pak píše romány, ne každý to má trpělivost číst :a:

In reply to by Kikulita

ty jsi milá :k:

tak jestli náhodou nemáš nějaký 6. smysl? :dance:

no byl by to krásný dárek k promoci zjistit že tam je :||): , viď?

Přeju ať to máš brzy úpěšně za sebou ať se můžeš věnovat miminkovským stránkám

a jiným příjemným věcem :\r/

:///: jedině by mě trochu mrzelo kdybych se nemohla po státnicích pořádně opít :one:

(a nebýt toho, ani bych se neseznámila se svým mužem, který slavil ve stejné hospodě..) - neboj nejsem žádná násoska, upřímně řečeno jsem alkohol neměla několik let, to víš těhotenství, kojení a řízení .. to nejde dohromady :s:

:a: :a: holka a držím pěsti!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka