je mi hrozně a tak jsem přišla za Vámi

27.05.2008

Ahoj holky, tak jsem zase plakala po kojení. Sotva se mi zlepší jedno prso, zhorší se druhé a už fakt nevím co mám dělat. Mám kvasinkovou infekci a ta mi cestuje z prsa do prsa a díky tomu se mi tvoří dírky a špatně se hojí. Pořád je musím natírat fialkou a chodit nahoře bez, jenomže to mi pak mléko teče proudem a mám všechno od něho. Taky mi přijde že malá přestala přibírat, ale nepláče, tak si myslím že hlad nemá, že by si řekla.
Ještě k tomu dneska to dusno mi na moje astma nedělá dobře a k tomu alergie na jarní pyly, takže pořád kašlu a pšikám a doufám že to dneska rozdýchám. Mám strach ať zase neskončím v nemocnici. Dneska aby toho nebylo málo, tak pokosili trávu pod okny, takže musím mít zavřené okna a být jako ve skleníku, jinak bych se už určitě sesypala. Ven nemám jít ani odvahu, kdyby začal foukat větřík, tak bych šla aspoň v pod večer, tak uvidím, jak se to počasí vyvrbí. Je mi fakt hrozně a manžel přijede až po 19:00 z práce, ach jo :\\: :r: :\\: :r: :\\: :r:

chudinečko, tak to chápu, že máš depku...víš co? Zkus zničit jednu podprsenku, normálně si udělej dírky jenom kolem bradavek, aby ti mohly dýchat, ale podprda ti bude prsa držet..to není hloupý nápad, co ty na to?? Jinak ti moc z alergiemi nepomohu..co zirtek, nebo zodak, to nezabírá?
Musím zase pádit, babička si na hoďku vzala Monču a já musím honem poklidit!! :a: a nebuď smutná, usměj se a uvidíš, že ten mozek oblbneš, bude si myslet, že jsi veselá a navodí ti dobrou náladu..vážně..studie..:-) :k:

In reply to by Borůvka

dík, no já mám dychače na astma a tak už mi nechtějí na alergii nic moc dávat, ať malá není závilslá ta alergie až tak hrozná není, ale to astma je mazec. S tou podprdou to je sice dobrý nápad, jenomže mě se tak často samo spouští mlíčko, že si několikrát za den měním tričko, tak by byla hned mokrá. Ty jsi v takovém vedru schopná uklízet, tak to jsi dobrá, mě večer čeká žehlení. Jinak už mi je tak nějak líp, tak dík.

In reply to by Renča81

No já tedy moc zatím neuklízím..dala sem prát prádlo a vyndala vyprané, které teď jdu pověsit..:-) jinak sem si dala kafíčko s mužem, pomohla mu v dílně při vrtání, takže nic hotového..ale práce není zajíc, ta neuteče..
Máme barák, takže naštěstí se je kde schladit...:-)

jeeeezis tak to je sila. se ti to takhle seslo vsechno na jednou co? me teda prsa ted boli po kojeni taky ale takovy starosti s tim nemam. jinak to horko je ubijejici.. to je pravda. Je mi lito ze ti nemuzu nejak pomoct.. Jen ti preju at se das brzo do kupy. :k:

Ahoj Renči, je mi líto, že jsi smutná. Ale ani nevím, jak ti poradit. Já díky stresu u 1. o mlíko přišla hned v porodnici a druhému se nechce ven. Takže toto téma je mi na hony vzdálené (já bych klidně brala i tu infekci, jen kdyby se podařilo to kojení). A s tou alergií - to je děs. Já sice žádnou nemám, ale ti mí chlapi - manža má břízu a malý prý nic (ani atopii) - ale pusu má olezlou jak :pig: . A to má nově dělané testy :( . Takže - pokud bys chtěla větrat, tak jsem někde četla, že to chce mokré prostradlo natáhnout do okna. A nesmutni - máš krásné miminko, tak si ho užívej. Cítí ten smutek a bude plakat. Hlavičku vzhůru - bude líp.

Ahoj Reni,
koukam, ze mas dneska taky posmutnely den, vid???
Moc me mrzi, ze mas takove potize s tou kvasinkovou infekci ... sakris, co s tim? A neexistuje na to neco jinyho, krom ty fialky???
Ty alergie to je teda boj ... ja to sice nemuzu posoudit, pac nicim podobnym netrpim, ale verim ti, ze to asi musi byt neco - takove pylove obdobi!
No nic holka, tak se drz, posilame Ti pusinky na lepsi naladu, jo???
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka