Tak jsem měla dobrou náladu

21.05.2008

ale když jsem se vrátila od našich a přečetla si, co se tu stalo tak......brečím a nebere to konce :§) :§) :§) :r: :r: :r: nedokážu si ani trošku představit jak je těm rodinám co si tohle musí prožít...já je neznám a jsem z toho fakt v prdeli....... kde je nějaká spravedlnost????????????

Kettynko, dávala jsem to číst manželovi a ten mi nadal, že tohle číst nemůže....a letěl za Míšou ho obejmout :h: Taky jsem se nabulila.....a je to strašný :w: Nedávno jsem si říkala, že už je dlouho klídek a je to fajn...kolem mého porodu se taky děli hrozné věci a teď je to tady zas :r: :r: :r:

Dneska jsem se taky nabrečela. :r: :r: :r: Je to hrozné, co někteří rodiče musí zažít... :r: :r: Jeden den je všechno v pořádku a druhý den se jim zhroutí svět. :n: Nespravedlnost vládne světem, ti hodní zažívají bolest a sviním (pardon) se všechno zlé vyhýbá. Člověk fakt neví, jak si s ním osud zahraje.

určite fetacce by se to nestalo snad priroda vi proc to udelala,ale je to hrozne mam skoro stejny termin a cekame take Filipka ,až ti mam najednou z toho jmena strach

Spravedlnost v tom asi necekej a nehledej.Proste se to stane.Taky jsem si pobulila .Ze ja to cetla........no clovek nemuze odvracet hlavu jen pro to ze se mu to zrovna nelibi :n: Aspon si clovek uvedomi jak strasne je stastnej a pritom o tom ani nevi.

In reply to by kettynka

No uz nic nenadelas.Asi by bylo divny kdyby ji to nikdo necetl.Clovek o takovych vecech nechce ani vedet ze?Clovek se tady bavi o kravinach o vareni o holeni,prdeni, paleni,tlaku deckach,chpalecha najednou BAC.To sem patri taky. :O

In reply to by PETRUSE333

Ale ty hovna co se tady resi taky patri k zivotu.I ty hadky.Dyt by to bylo divny,tolik bab a zadny jiskreni.Jenze v nekterych vecech jsme vsechny stejny,tohle nikomu neprejem a vsechny co jsme to cetly jsme to ořvaly.Vsechny milujeme svoje deti nade vse a bojime se o ne a tak to bude uz na veky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka