Noční úbor naší Justýnky

18.05.2008

Ahojky Holky!!! Tak malá už spinká a před chvilkou jsem jí vyfotila, jak chodí spinkat. Protože si neustále škrábe obličej a stříhání a pilování nehtíků vůbec nepomáhá :00: a škrábe se až do krve, tak jsem přistoupila k jinému řešení. Na hlavu šátek a na ruce ponožky :one:
http://www.mojetehotenstvi.cz/muj-nocni-uborek
http://www.mojetehotenstvi.cz/palecek-je-nejlep-i
http://www.mojetehotenstvi.cz/darek-z-pouti

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dík Reni, ještě, že neumí mluvit, ta by mi asi dala :s:

Ahoj Ajko, to je krásnej spinkací úbor :!k: :one: Julča se taky občas škrábne, teď má momentálně škrábanec na nosíku a vypadá to jako kdyby tam měla červenou náušnici :!k: :one:

Ahojky Justýnka je slaďule jako vždy a balonek je super hračka máme ho taky divím se už nám drží 14 dní sice už nelétá ale malej ho furt dlachní a ještě nepraskl :n:

Ahoj Ajko :w: SUper nápad s těma ponožkama :qu: :qu: :one: :\x: Justýnka je k sežrání :one: :girl:

In reply to by Zuzu

Nebudeš tomu věřit, ale poradil mi to kamarád...od chlapa bych takovej nápad fakt nečekala :00: Já jsem přemýšlela, že jí zašiju rukávky, nebo pořídím rukavky, ale ponožky mě fakt nenapadly :s:

In reply to by PETRUSE333

Dík Petí, je to malá šmudlinka a dneska byla trochu protivka, ale nedivím se jí...dneska jsme byli venku jen hodinku a ona si teď navykla být celý den venku, takže jsme měli doma malého kńourka ;)

In reply to by PETRUSE333

Já právě vyrazila i v dešti, nedokázala jsem si představit být celý den doma. Ale taky už mi od čtvrt na osm spinká...jinak chodí až tak o půl deváté. To jsem zvědavá v kolik bude vstávat :00: A co Míša usíná dobře? :one:

No ahojky, jakpak to, že si škrábe v noci obličej?? A co přes den?
Jinak krásné fotky!! :)

In reply to by Zuzik

Přes den jí jakž takž hlídáme, ale šáteček nebo čapku musí mít pořád. Ale je to hlavně, když je ospalá a začíná se "mudlat". Večer s ní neusínám, takže jí nemůžu ty ručičky držet. Vám to prcci nedělají?

In reply to by Ajka007

No právě, že to slyším poprvé....malej si sice žmoulá očíčka, když se mu chce spinkat,ale jinak se vůbec neškrábe po obličeji a to měl docela dlouhé nehtíky, tak jsem dneska po koupání stříhala.....tak je mi záhadou, že Justýnka se ti takhle škrábe po obličeji... :n:

In reply to by Zuzik

No ještě jsem zapomněla napsat, že měla ekzém, ale ten už jí skoro vymizel, má ho jen na nožičkách. Ale hlavičku má od ekzému čisťoučkou, tak jestli to s tím nějak souvisí :00: :n:

:s: :s: :s: No ja uz jsem si rikala, jestli bydlite v ledove jeskyni nebo co :s:

In reply to by Ajka007

Justynka v tom ale vypada spokojene..... :one:
My se mame dobre, teda krome toho, ze nase miminko se zabydlelo natolik, ze se mu ted nechce ven. Uz prenasim a to se mi vubec nelibi :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky