těhulky pomoc

17.05.2008

:r: jsem v 5tt. v pondeli bych mela jit na ultrazvuk,protoze pred tydnem tam byla jeste ne moc potrna dutinka,ale sliznice vysoka,jenže ja mam hrozny strach,mam sem tam jemne špinění,hrozně se bojím,že je něco v nepořádku,již jednou sem v 9tt o mimi přišla.Prosím napište,jestli je to normalní.Jinak mam bolestiva prsa a strašné nalady,neustale bych brečela. :r:

Ahojky, neboj se když špiníš to nic není. Já jsem špinila do půlky čtvrtého měsíce a taky jsem byla dosti vyplašená. Teď jsem v 18+2tt a zítra jdu na plodovku mám také strach. A bát se budeš celé těhu kdyby něco a pak až se prcek narodí a bude růst to je prostě náš úděl pořád se strachovat.U někoho se to prostě stává, že slabě špiní. Někdo ze začátku a jiní třeba od pátého měsíce, káždá znás je jiná, tak se nestrachuj a nic nezvedej a nepřemáhej se a uvidíš, že to bude v pořádku. Hlavně se opatrujte.

In reply to by luciano

:) snad se strachuju zbytecně,aspon doufam!A co třeba pobolívaní v podbříšku,ne pořád,ale sem tam,při prudkem vstavaní nebo prudkém pohybu?Cítím to nekdy,jako bych to mela dostat a nekdy zase jen píchnutí na prave strane vajecniku.Pravy mam ucpany.Pises,že jsi v 18+2tt,znamena to +2dny? :?

Ahojky děvčata, nebojte se nic, určitě vám to dobře dopadne! Musíte v to věřit! Myslím, že je uplně normální, že je ze začátku těhotenství takovýhle strach. Měla jsem ho také a myslím , že každý se tak trochu obává, že se něco pokazí. Já se bála až do 12tt. Vždy když jsem šla na WC, tak jsem zadržela dech při sundávání kalhotek. Bála jsem se že na nich bude krev a že bude konec. Myslela jsem si o sobě, že jsem už blázen. Takže si myslím, že je to fakt normální takhle se bát. No, a vidíte, ted jsem ve 26tt a jsem uplně v pohodě. Takže se holky nebojte, hlavy vzhůru a těšte se na miminka! papa :a:

Ahojky nezoufej.Ja spinila prvnich6tt tehu.Ted uz jsem v 15+neco,vse je v poradku a mimcu se dari dobre.Ze zacatku to pry byt muze.Deloha je prekrvena a i v pochve je spousta cevek,ktere vlivem tehu mohou praskat.Taky jsem se moc bala,ale doktor me vzdy vyseetril,bylo vse o.k. a rekl mi,ze v takhle malem stadiu tehu stejne nemuzeme nic delat jen cekat.Bud to vyjde nebo ne.Strasne jsem se bala,ale to,ze je plod v poradku me vzdy uklidnilo.Chvili jsem uzivala i nejaky lek na posileni prave onech cevek.Pry na to pomaha i dostatek obyc.vit.C.Pak to prestalo samo a ja uz jsem ted o trochu klidnejsi mamina ktere uz i vykukuje brisko.Takze hlavu vzhuru...Nic neni ztraceno.Blba by byla jasna krev podobna menstruacni...Pokud spinis jen lehce,ze by to treba nebylo ani na vlozku,vyckala bych....Ja jdu taky v pondeli na uz...,tak klidne napis jak si dopadla.Ja se zase bojim genetickych testu,uz mam za sebou pulu,tak jsem zvedava....Cele tehu je o strachu,musime to zvladnout a vydrzet,mimi za to stoji... ;)

já jsem se zrovna kvůli špinění vrátila z pohotovosti a vše je v pořádku. Zatím vše nasvědčuje tomu, že by u mě zrovna měla probíhat menstruace, kdybych nebyla těhu.Jinak mi na pohotovosti řekli, že pokud špiním takhle málo a nemám bolesti v bříšku, nemusím mít příště takové obavy, protože stres tomu všemu také napomáhá.Dneska začínám 10tt tak doufám že už bude vše v pořádku.Moc ti držím palečky, aby ti vše dobře dopadlo a určo dej vědět. :kytka:

In reply to by Handulka

tak to ti držím palečky,at ti vše dobře dopadne a už si jen krasně užíváš těhotenství :) ja bych byla nejštastnejší na svetě,kdyby nam to konečně vyšlo.O mimi se snažíme už tak 3roky,tak doufam,že se stresuju zbytečně,jenže ja pořad myslím na nejhorší a tak určitě to špinění mam z toho,že jo? :\/:

In reply to by korda

To víš že to určo bude z toho a ty i mimi budete v pořádku.Já vím že se snadno řekne nestresuj se, ale sama vím že to nejde.Tak držím palečky a v pondělí čekám na zprávičku, jak jste dopadli, ju?Po takovim dlouhym snažení snad musí bejt příroda spravedlivá.Stejně je k zamyšlení, co všechno mimi obnáší...problémy aby jsme vůbec otěhotněli, pak ten hroznej strach aby jsme mimi v pořádku donosili do konce těhu a narodilo se nám zdravé a potom vše na novo, strach o samotné děťátko vlastně už na pořád.Papa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky :a: tenkrat,to už bude skoro rok a pul,když sem potratila(byly to dvojcata)jsem prave vubec nic nezaregistrovala,žadne krvacení,žadné křeče,prostě nic.Až na ultrazvuku se ukazalo,že netlučou srdíčka.Od té doby sme to pořad zkoušeli až do ted,kdy sem si nechala od doktora napsat nejaké hormony a hned na poprve se to povedlo,ale i tak sem z toho hrozne zdešená.Někdy při vstavaní nebo prudkem pohybu me píchne v podbříšku,a ted ještě k tomu to špinení :O Tak nevím,pořád myslím na nejhorší

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a o ty udržovaci prasky si musim říct sama nebo mam pockat,jestli mi je sam doktor nenapišé?Hned v pondeli se ho na ně zeptam,pokud bude všecko v pořádku,doufam,že bude :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka