Vrčení

14.05.2008

Holky, moje miminko hlavně v noci pořád vrčí. Přes den to není tak často, dlouho a hlasitý. Je to nejen když tlačí, ale i když spinká a třeba se jen protahuje a špulí u toho pusinku. Zvuk je to jako když vás škrabe v krku, nebo tam máte nějaký hlen a snažíte se to vychrmlat, ale máte zavřenou pusu. Je to normální, že si tak pořád brouká? Vždyť kdybych to dělala já, tak mám podrážděnej krk!? Chvílema je to i na takové pisklavé frekvenci, jako pláč. Asi to špatně popisuju, ale nevím, jak to říct...
V úterý jdu k doktorovi, tak se na to zeptám. Asi je to normální a lepší, než kdyby plakal, ale dneska už mi to trochu lezlo na nervy :00:

jj, moje malá princezna taky hlavně v noci vrčí (hlavně po kojení a to pak i hodinu usínám, než jsem si jistá, že už po mě nic nechce) a když spí tvrdě tak pěkně zařezává, to má asi po manželovi, večer hrají duet :s:. A nejvíce prdí u kojení a to se taťka vždycky ptá kdo to byl, a já mu na to, že já tak hlasitě a dlouze neprdím :!k: , Šárka to vystihla stím prděním úplně přesně :qu: . jj, je to zázrak, co ti naši drobečci dokáží vydávat za zvuky :dance: :a: :\x:

Jeee, marthy...tak presne toto Kubicek vydava taky ;) v noci je to nejhorsi, protoze u toho se neda spat... :00: ja myslim, ze se jen tak protahuje...

:!k: :!k: :!k: Mala taky porad vydava nejaky zvuky.Zrovna ted.Hada se s nejakym chrastitkem.Asi ji neposloucha a ona je z toho nervni.To me taky zacne bolet hlava. :!k:

Marthy, kazde mimco dela neco:
my treba piskame jako kolibricek, frkame jako konik a nebo taky prdime jako starej chlap - a to mam prosim mesicni libeznou dcerusku!!!!! :c:
Neboj, to vrceni je urcite v pohode .... :one:
SHARANE

tak to my nevrčeli, ale malá už si od 1,5 huhlá a žvatlá, teď to dovedla k takové dokonalosti, že se zařekla, že s mámou, tátou ani nikým jiným mluvit nebude a povídá si s hračkama a plyšakáma, lustrem v obýváku (no do toho se prostě zamilovala) a se s kříní v ložnici a to pravidelně každé ráno když se vzbudí půl hodiny promlouvá ke skříni něco jako hu, hua, hou, huao..... takže docela sranda, se ji musím hihňat aspoň mám krásné probuzení :!k: :!k: :qu: :qu:

In reply to by coopis

ahoj coopis! jééé lustr :-D ten my taky milujeme :c: hele a strop, ten snad ještě víc. a taky naší sedačku v obýváku. bůhví, čím je tak srandovní. zkoušela jsem na ní taky asi 5 minut koukat a na nic jsem nepřišla. :n: kája taky povídá, nejradši ve 4 ráno :!k: upřeně se na mě kouká, pak zvedne jedno obočí, roztáhe pusu od ucha k uchu a spustí: héééééé, chrgrrrhuuu.... tak jí odpovím a ona zas. no a pak už se mi ani nechce spát :\x:

In reply to by zabka

ahoj zabičko, no je to krása, že, když se děti smějou a povídají si a je jim fajn, radost se na ně dívat, jak nám pěkně rostou a moudračí :!k: malá je úplně boží, mám 5 letého bráchu a to byl démon, pořád jenom řval a uspával se na rukách, zabavit ho nešlo, takže jsem byla připravená na nejhorší, ale malá je jako andílek, spinká mi celou noc, většinu dne se prosměje a umí si hrát, takže já ji prostě MILÁČKUJU :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :w:

In reply to by coopis

mojemu bráchovi je sice o 20 víc, ale taky strašně řval. máma říkala, že ráno, jak otevřel oči, tak zároveň i pusu a jel... :00: jj, jsou ty dětičky úplně skvělý, já jsem v sedmým nebi, když se na mě začne smát nebo mi broukat, momentálně si nevybavuju žádnou pro mě milejší činnost :) :h:

uklidnily! Mockrát děkuju!! Já už se bála, že je něco v nepořádku.
Prdíky máme v pohodě, kakáme taky dobře, takže bolestí to být nemůže a tak jsem potřebovala utěšit, že je to normální, i když je mimčo zdravý :c:
Ještě jednou díky :k:

my taky vrčíme :-D přesně - když tlačí, nebo se protahuje, někdy jen tak :-) to bude asi normální. nechce se mi věřit, že bych měla nenormální dítě 8)

myslím že je to normální , ten můj dělá totéž. Jen ne v noci ale k ránu - začíná mezi 5 a 6 a vydrží klidně i dvě hodiny.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka