Kolotoč nad postýlku

05.05.2016

Ahoj všem, prosím poradíte jaký kolotoč nad postýlku. Nechci, aby melodie byla moc hlasitá, a aby se dal jen točit, nebo jen hrát melodie, nebo obojí. Nebo alespoň, aby se dal točit i bez spuštěné melodie. Něco jsem si našla na netu, ale tam nepíšou, jestli to lze pouštět odděleně. Děkuji za tipy. A odkdy ho můžu mimču zavěsit? Už si to nepamatuju. Malá má zítra měsíc, ale už krásně vydrží třeba deset minut na zádíčkách a pozoruje buď hrazdičku nebo to, čím jí před obličejíkem mávám. Na hrazdičce se jí právě že líbí jen koukat, když pustím melodii, tak to nee. Tak si říkám, aby pak ten kolotoč byl k něčemu, kdyby se jí třeba ty zvuky nelíbily. Díky a krásný den

Eva

většina těch lepších kolotoču má všechno zvlášt,melodie,točení,světlo a regulaci hlasitosti,tudíž to mužeš a nemusíš  pustit vše najednou .Ten muj reagoval i na dětský pláč že se sám zapl když začlo dítě plakat,ale už se nevyrábí.Pokud si nejsi jistá,projdi obchody,vyber si a pak si ho kup na netu levnější.

Takovej seženeš lehce. Až budu doma ,kouknu co je to za značku. Má tři melodie, které se dají stlumit, točí se i bez zvuku a i svítí. Též se světlo dá vypnout. 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky