Antikoncepce Evellien při kojení PROSÍM O NÁZOR

14.01.2016

Maminky prosím o radu či vaše zkušenosti. Jsem 2 a půl měsíce po porodu a dcerku plně kojím,až na počáteční běžné problémy je teď vše v pohodě. Menstruaci jsem ještě neměla,minulý týden v úterý jsem začala brát antikoncepci Evellien,do dneška bylo vše v pohodě... Dnes ráno jsem Karolínku úplně normálně nakojila,po desáté hodině dopo se začala hlásit na jídlo,rychle jsem dokončila právě rozdělanou práci a šla k ní. Hrozně se čílila,hledala,řvala jak tur. chtěla jsem ji nakojiit,ještě si ani necucla a úplně se jakoby odtahovala a jak když ode mě ani nechce,chvíli sme spolu bojovaly ažnakonec teda začala pít. Po 2 hodinách se to opakovalo,ale řvala snad ještě víc a prso jako by vůbec nechtěla. Bojovala jsem s ní asi 3čtvrtě hodiny,říkala jsem si tak ji třeba trápí bříško,tak jsem udělala vše proto abych jí pomohla a pořád řev,byla úplně rudá vzteky,byl to ale tekovej její typickej hladovej řev akorát nasranější. Byla jsem už z ní úplně hotová,nebyla jsem schopná ji nakojit,prostě nechtěla. Nakonec jsem ji teda udělala ze zoufalství nutrilon,kterej máme doma pro sichr (měla ho poprvý),nejdřív taky asi 2 minutky odmítala ale nakonec vypila celou flašku a spokojená usnula. Zatím mi spí v kočáře,ale děsím se toho co zase bude. Napadá mě jen že by mlíko ovlivnila ta antina a ona mlíko nechtěla,ale že by až po týdnu co jí beru? Navíc poprví si ještě ani necucla a už se odstrkávala. Nemáte některá podobnou zkušenost? 

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to vypadá že jsem to nejspíš dostala,ale je to normální když beru prášky a plně kojím? Doktorka mi říkala že tyhle sou v pohodě,že se u nich nešpiní,prostě že s nima nejsou problémy.

 

In reply to by vřískoťáček

Ahojky, s antikoncepcí neporadím, ale s MS jsem to měla také. Dostala jsem to asi tři měsíce po porodu a to byl malý plně kojen a brala jsem antinu. Mléko začal odmítat a i když jsem dělala všemožné ve čtyřech měs se odstavil úplně. Mléka jsem měla dost, ale jakoby mu nechutnalo. A moje Mamka má tři děti a u všech stejný scénář. Prý to mléko vlivem MS zhořkne a já tomu věřím... Držím palce ať to nějak překonáte.

In reply to by Lilinka 89

Tak já nejsem typ maminky která chce kojit za každou cenu. Se synem jsem taky bojovala,nechtěl se přisávat,prostě nám to spolu nějak neklapalo. Krátce po příchodu z porodnice jsem začala odsávat a byl klid,dlouho to ale nevydrželo a pak sme přešli na um a mě to vůbec nevadilo. Teď jsem ráda že kojím,ale kdyby začaly nějaké větší problémy a já se jen stresovala tak to radši ukončím. Raději budu v klidu a pohodě než věčně na nervy proč nepije,proč to a tamto.

In reply to by dellyska

Ahoj,děkuju za reakci. Spurty opravdu měla kolem toho třetího a šestého týdne,krátce na to sme si prošly bojkotem,ale toto bylo úplně jiné než doposud,takhle jsem ji ještě nezažila a proto jsem to spíš přisuzovala těm práškům. Ovšem od té doby zase normálně pije,tak nevím co to mělo znamenat.

a není menší tok mléka ? s tím jsme měli problém my.. zkus nejdřív trošku před kojením  odstříkat

In reply to by jana03

Vím o tom,že mi mlíko hůř teče večer,tak ji pak dám obě prsa,přes den nikdy problém nebyl,naopak jsem je měla docela nalitý a při zmáčknutí mlíko teklo. Spíš je mi divný že aniž by se prsa dotkla tak hned řvala. Jinak pak večer zase normálně pila,tak fakt nevím co to do ní vjelo,nikdy dřív tohle neudělala a takovej hroznej řev sem u ní slyšela prvně. Ona je jinak moc hodná a pořád se směje.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka