Hezké sluneční ráno

09.05.2008

vlastně už dopoledne. Dneska jsem nějak brzy vstávala, už kolem sedmé jsem byla vzhůru, tak jsem vydržela v posteli aspoň do půl osmé, ale pak už jsem vstala. A už se činím, dala jsem prát prádlo a chci si ze sklepa vytáhnout proutěný koš a omýt ho, abych ho mohla používat na prádlo. A jak se daří vám?

Ahoj Helenko, já jsem vzhůru od šesti jak jinak a už mám téměř vše hotové, jen vyluxovat a vytřít. Jinak je dnes krásně tak pak půjdu určitě ven nebo pojedu za babičkou a půjdu s ní na procházku.

In reply to by Helena

Taky jsem bílá jak křída, je to fakt děsný, ale po porodu už to bude lepší a budu se i trochu víc slunit, teď se moc sluníčku nevystavuji, abych malé neublížila. Já mám dnes nějaký zabržděný PC, ach Jo.

In reply to by Nik.

No to je jasný, to já taky nechci přehánět s tím sluněním, mě to ani moc nebaví se opalovat. Ale když už na té zahrádce třeba budu, tak trošku nožky vystrčím na slunko :-)

Ahojky tak jsme naton stejne taky jsem dala prádlo do pračky a ted uvažuju nad tím že upeču bábovku.Dostala jsem na ní chut.A ktomu to nadherné počasí,tak doufám že vydrží až do zítřka.Chystáme se na zahradu,to bude veget.dnes se necejtím va své kuži.Nák me pobolívá bříško,a cejtim jak se táhne dolu takovej divnej pocit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka