Blond vlasy

14.02.2015

Ahoj holky.Prosím,je tady některá,která si nechává svoji původní barvu vlasů?Mám odbarvené vlasy na blond a v současné době odrost cca 4 cm.Chtěla bych si nechat vlasy odrůst a nechat si barvu svoji.Ta je tmavě hnědá.Nemáte s tím některá už zkušenost?Mám na mysli,že to nevypadá moc hezky,tak jak to přežít s tím odrostem :s: .Napadlo mě si vlasy obarvit na hnědou barvu,ale kadeřnice mi řekla,že jak se barva bude vymývat,tak ty světlé vlasy budou stejně pak vidět.Ještě mě napadl účes z krátkých vlasů,ale to je nereálné,jelikož odrostlé jsou jak jsem již psala 4 cm a vlasy mi rostou pomalu.

Nejlepší by pro tebe asi namísto melíru bylo tzv. Ombré. Nahoře hnědá, postupně se zesvětlující a na koncích zcela blond-taková, jakou máš nebo podobný odstín, když ho umí kadeřník udělat, tak je skutečně nááádherné a je plynule přecházející-vypadá to velice přirozeně, nevadilo by ti, že ti vlasy postupně pod tím odrůstají, protože by nic nebylo poznat :€s€: Na melír bych se vykašlala, pokud jsi ho doteď neměla. Ombré je lepší. :€s€:

Ahoj, podle mě nemá tvoje kadeřnice profesionální přístup a pokud jsi u ní platila pod 1000,- Kč tak bych i řekla, že asi profesionál nebude. Nech si dát nějaký přeliv, který zlepší kvalitu vlasů a taky se postupně vymývá, ale překryje světlé vlasy-například WELLA COLOR TOUCH. Nebo si ho kup a nech si ho dát od kamarádky-budeš potřebovat oxidač. činidlo COLOR TOUCH a tu barvu, vyjde tě to asi tak na 450,- Kč dohromady a to činidlo ti zbyde ještě na příště. Dokoupíš zase jen tu barvu-přeliv. Pozor-oxidační činidlo aspoň 6%, aby překrylo, ne jen 1,5%. Tento přeliv je zdravý, postupně se vymyje, ale překryje-i drobné šediny a vypadá přirozeně, kup si o jeden stupeň světlejší odstín, protože na světlé vlasy ti chytne tmavší (ale neboj, pak se vymývá), taky bych ho ve tvém případě nejprve dala na celou hlavu, a teprve po chvíli ke kořínkům, které máš tmavší, abys neměla barevné rozdíly v intenzitě barvy. Na zlepšení kvality vlasů-potravinové doplňky na vlasy a vyživující profesionální masky, které koupíš v kadeřnictví nebo na netu WELLA Profesionnal nebo L´Oreal Prof. - stojí jedna maska asi okolo 250-300,- Kč, dborý je i šampon, něco na poničené vlasy.
Taky si ji kup podle druhu vlasů-mastné suché, barvené, atd..
Určitě uvidíš brzy výsledky. Ohledně té délky-to nevím, mně vlasy nedorostly pro to, že jsem je nevydržela jednou za čas nechat ostříhat, takže v tom neporadím :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, melír si doma sama nedělej, budeš jen zklamaná, opravdu raději investuj do lepšího kadeřníka-zeptej se u kamarádek, jejichž hlava se ti líbí :€s€: , třeba o někom budou vědět.

In reply to by Keltka

pod tisíc korun není profi??To si může dovolit tak kadeřnice ve městě,ale pochybuju,že na vesnici dá někdo 1000 korun za barvení polodlouhých vlasů ;) Na druhou stranu třeba za ostříhání dítěte jsou schopné si říct 150 korun za 10 minut práce :00: taky už se mi to stalo... no jsem ráda,že to začala dělat kamarádka,která mě dělá za náklady,aspoň vidím,kolik na tom trhnou :) a lze to udělat pod tisícovku úplně v pohodě,i kvalitní barvou ještě s poměrně slušným ziskem :///:

In reply to by lucininenka

Ahoj, opravdu není, znám několik kadeřnic - minimálně 5 z města, jsou skutečně profesionálky, žádná nestojí s barvením, odbarvováním, apod. a pro DLOUHÉ vlasy pod 1000,- Kč. Jen když použiješ kvalitní profi barvy, tak ty stojí několik set, profi šamopn, a tak dále, voda, náklady na pronájem kadeřnictví, a tak dále. Pak znám dvě z vesnice, které jsou skutečně profesionální, dělají pro modelky, ale ty nestojí pod 3 tisíce korun a dojíždějí do domu. Ty bych si ale nevybrala ani já-kvůli tak velké ceně.

In reply to by Keltka

no paní dlouhé vlasy nemá očividně :s: :s: já mám polodlouhé a i s kvalitní barvou se v pohodě dostanu pod tisícovku ;) ono asi taky je rozdíl,když tě někdo počítá jednu cenu za barvení a někdo ti počítá cenu podle skutečné spotřeby :€s€: což ovšem dělá málo kadeřnic,raději tam narazí cenu,že :) je to pohodlnější a samozřejmě to víc vydělává :€s€: ani se nedivím,že se tolik ženských barví doma samo,kdopak má v dnešní době na to dávat přes tisícovku každý měsíc-dva :(

To by mě zajímalo čim barví kadeřnice když se to pak vymývá :? :? já jsem se nedávno barvila z blond s odrostama na hnědou a uplně vpoho....nepoužívám šampony ale přímo barvy.Jinak,nejdřív nabarvit blond a pak odrosty aby to nebyl barevně velkej rozdíl.

In reply to by ivetta

no hele, moje kadeřnice používá Revlon-což je jedna z nejlepších barev na trhu a opravdu i ta se vymývá... Ono je totiž rozdíl,když dáš tmavou barvu na tmavé vlasy a pak,když dáš tmavou barvu na světlé vlasy-to se prostě časem vymyje.U mě třeba po dvou měsících,ale vymyje,já jsem líná chodit co měsíc :///: právě že na nebarvené vlasy chytá barva víc než na barvené,proto ti to na barvených odrostech drží,kdežto,já mám třeba zestvětlené konce melírem a tam se to prostě vymývá ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ale ale,Revlon je nekvalitní?Ještě mi můžeš tvrdit,že je to barva srovnatelná s těmi supermarketovými :///: osobně si myslím-i podle mých vlasů,že zas tak nekvalitní nebude :///: mě holt vyhovuje,nejsem celebrita :s: :s:

In reply to by lucininenka

Ahoj, ne samozřejmě je lepší, než supermarketové barvy, ale je zase horší než jiné-profesionální značky barev na vlasy. Mně spíše přijde, že si nenecháš vymluvit své stanovisko, protože jsi sama spokojená a nevidíš nic okolo. Já jsem poradila, jak nejlépe jsem mohla. Tak mě prosím nech radit podle sebe a nepleť se mi do těch mých rad, sama si dávej na hlavu klidně ty nejlacinější barvy z drogerky, mně je to upřímně jedno-jestli ti jde o to si zničit vlasy, tak si je klidně znič, dej si na ně melír nebo si je ještě lépe žehli žehličkou,a pak budeš vidět tu krásu :s: :s: :s: :s:

In reply to by Keltka

žehličkou žehlit nepotřebuju,mám vlasy super rovné a barvit jsem se barvila roky sama doma drogerkovými barvami :///: kupodivu vlasy zničené nemám :///: a ano,jsem moc ráda,že jsem našla kadeřnici,která mě dokáže obarvit pod tisícovku,jelikož já barvení potřebuju skutečně skoro co měsíc a dávat 1500 měsíčně,na to fakt nemám :(

In reply to by Keltka

jenže já mám šediny a odrosty jsou jaksi vidět,tomu nezabrání ani kadeřnice celebrit ;) jít jednou za tři měsíce,tak má čtyři cm odrosty :00: jako jsem schopná to zamaskovat max. na dva měsíce,víc to fakt nejde a i tak už je to max. na culík :(

s takovým přístupem bych se poohlédla po jiné kadeřnici. Přece tolik holek si barví vlasy a krom puberťaček skoro nevidíš, že by někdo dobrovolně vylezl z domu s takovými odrosty. Čtyři cenťáky tmavě hnědé a zbytek blond, promiň, ale to musí být jak pěst na oko. Určitě by to mělo být řešitelné melírem nebo ztmavením, aby se ta barva trochu sjednotila. Jasně že se to časem bude vymývat, proto to chce udržovat za pomoci odborníka a ne barvit doma, tím by sis vlasy v téhle situaci jen zbytečně poničila.

A co pár proužku melíru v co nejpodobnější přirozené barvě .vymývat se to bude ale,když to obarvíš za měsíc znovu potom už se to tolik nevymije .hnědá se nevymývá tak hodně ,jako třeba červená.
:a:

no u mě to kadeřnice dělá tak,že dáme barvu na konečky a pak na vlasy jen na pět minut,aby to nechytlo tolik.Ale teda neměníme to z blond na hnědou jen z šedivé na hnědou :) ale konce už mám taky celkem světlé... to víš,že ten přechod bude pořád vidět,ale určitě méně než takto ;)

In reply to by lucininenka

Holky,mám vám děkuji za rady.A ještě se zeptám.Slyšela jsem,že je geneticky dáno,do jaké délky vlasy dorostou.Mě po lopatky a konec.Ale myslím si,že je to tím,že se mi ulamují ty zničené konce z toho odbarvování.

In reply to by Lucass

tak to nevím,já měla v životě několik délek a rostly pořád :) teď už to několik let vidím na odrostech,jak rychle mi rostou :00: ale zase je mám jemné a žádný objem,to si nevybereš :s:

já bych to obarvila na co nejvíc podobný odstít mých vlasu,ono to určitě trochu znát bude ale nebude to tak šílený rozdíl jako hnědá a blond

Ahoj, před pár lety jsem zažívala stejný problém. Jsem blondýna (teď už po tom barvení špinavá blondýna), barvila jsem si na blond peroxidem takže každý centimetr odrůstu šel šíleně vidět. Pak jsem se jednoho dne naštvala a přestala se barvit, teď už mám pár let svou špinavě blond barvu (a už přemýšlím, že si dám asi hnědou, nějak mě ta barva celý život už unavuje :D ). Nijak jsem ten odrost, ale neřešila. Nejdříve to sice vypadalo šíleně, ale jak postupoval níž už to nešlo tak moc vidět, a pak jenom při mokrých vlasech.. Pokud se toho chceš rychle zbavit, jsou prášky na podporu růstu vlasu a pak hodně stříhat konečky, aby se vlasy rychle regenerovali :) Za chvíli bude i léto sluníčko je na blond vlasy super (samo ti je ze světlí), jinak při mytí vlasů prolévej vlasy heřmánkem aby ti rychle zesvětlaly. Jinak držím palečky a pevné nervy :) výsledek stojí pak za to :)

In reply to by aichahr

Mě právě že vlasy rostou pomalu a jak píšeš,tak se mi konce ulamují,takže dorostou do určité délky a pak už nic.Zkusim to vydržet,jak píšeš a uvidim.A ty máš teď svoji barvu vlasů?

In reply to by Lucass

Zkus je posilňovat vitamíny, posilňujícím šamponem apod. A stříhat konečky ať se rychleji regenerují :) Jo mám teď svou přirozenou barvu. Už pár roků, ale asi už chci změnu.. možná to těhotenství nebo co :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dobře a moc Tobě a všem děkuju za rady a názory.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky