puregon

06.02.2015

Ahojky,prosím je velký průser,když jsem zjistila až po pichnutí injekce,že jsem užila Puregon o jeden den dříve? :( Nějak špatně jsem se podívala do grafu,kde mám napsané co který den píchnout a dnes jsem měla dát jen Orgalutran a až zítra a v nedělu oboje(Puregon i Orgalutran)...děkuju za odpovědi a názory...

In reply to by Bája83

A v pondělí ti budou už brát vajíčka, ne?
Kdyby jo, tak se může stát, že ti prasknou dřív, než ti je stihnou vzít...jedeš tam hned ráno?
Pokud to funguje jako Orgalutran, tak se od 36 hodin po aplikaci spouští ovulce...proto se to má píchat co nejpřesněji.
Jela bych hned brzy ráno aby tě případně vzali první na řadu. Pokud ještě vajíčka brát nemají, tak jim to řekni a budete muset upravit léčbu.

In reply to by kavo78

děkuju za odpověď!!moc si toho vážím!!!!!!Já fakt nevěděla kam se jinak obrátit?!Takže ještě to napíšu podrobněji: jsme na začátku celého cyklu.V neděli 1.2.jsem byla druhý den MC,takže jsem pichla Elonvu,ve čtvrtek 5.2.jsem byla na utz,kde mě řekli,že na levé straně mám 8foliků cca 9-10velikost a na pravé cca 6-7velikost.Včera jsem si měla pichnout JEN Orgalutran!!a dnes a zítra Orgalutran a Puregon 200jednotek...A teď sem v háji páč,včera jsem si pichla obojí!! :-( a dnes nevím jak pokračovat jestli dát znova 200jednotek Puregonu a zítra taky nebo cooo...nebo to už bude moc a tak dnes vynechat ten Puregon ach jooo,je mě z toho na nic.Chudák sestřička-vždycky všecko vysvětlí jak děcku a já to totálně zkoním...jinak předběžně říkala,že na odběr by to vypadalo středa nebo čtvrtek...joo a utz.v pondělí mám od 8ráno-dřív už to ani nejde,ale bojím se co bude

In reply to by Bája83

Jo, tak ještě jinak...V tom případě si to znovu nepíchej a maximálně ti dozrajou dřív a na odběr bys šla o den dřív...pokud nehoří v pondělí plánovanej odběr, tak buď v klidu, jistě nejsi první, kdo to zkonil.
Mě to všechno vysvětlovala doktorka, pak sestra a stejně jsem každou chvíli volala....jen jsem měla kliku, že u nás jsou i v sobotu. A měla jsem telefon na doktorku, kdyby byl problém v neděli...
Pořád jsem všechno kontrolovala, že jsem ve finále volala příteli, abych se ujistila, že je ten den, co si myslím, že je. Trochu psycho, no.
Tak držím pěstičky a dej vědět, jak jste to rozlouskli. Určitě myslím, že další dávku nepíchat.

In reply to by kavo78

Haháá ;-) takže na netu jsem si našla gyn.ambulanci v motole a zavolala tam.A zrovna sloužila moje mudr.tak jsme to daly po telefonu dohromady.A odpověď zní-dnes i zítra píchnout obě injekce,tak jak bylo plánované,že se nic neděje-puregon je na růst a to druhé je aby nepraskly folíky dřív...a říkala,že akorát porostou fol.rychleji a že se v pondělí uvidíme na utz.Teda málem to se mnou štěstím seklo ;-)
Já včera dojela v 19h.domů z práce a ve20h sem si šla pichnout injekci a vzala to zgruntu a dala si rovnou obě :-( až pak u čaje mrknu na stůl na graf a něco mně nehraje a už byl problém na světě.
No já mám pocit,že ohledně těhu se nám během pár let nic nedaří a pořád se nabalují další a další problémy.Ale to je teď mimo téma ;-)
Jinak Tobě opravdu moc děkuju za čas,který si mně věnovala!! Máš to u mě :-D A taky Ti držím palce ať Ti všechno v těhu klapne jak má a užiješ si ho ;-)
Hezký víkend :-)

In reply to by Bája83

Nooo, tak těhu já si opravdu užívám...od začátku 3 měsíce špinění x krvácení, pak kašel, že se mi udělal u miminka hematom a musela jsem brát léky, který se nesměj (jen 3 dny, takže bez poškození), pak mi můj doktor totálně zvoral 1. screening, takže jsem od něj odešla. K tomu mi hapruje tlak a píchám si fraxiparin, po kterém se mi dělají boule a modřiny a jedna se mi podebrala tak, že mi to teď ve středu řezali a chodím ob den na převazy...
Takže začátek těhu opravdu luxusní, doufám, že porod bude v pohodě ;)
Kdyby něco, klidně mi napiš osobku. Jen je blbý, že každý centrum má jiný léky a postupy. Ale s ostatním bych snad pomoct mohla.
A kdyby ne, tak aspoň pokec. Ten se taky hodí :)
:one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka