Vánoční dárečci jak se vede?

24.09.2014

Ahojky Holky :a: :€O:
občas sem mrknu, ale nějak nic nevidím od Dárečků :k: jak se vám vede, co poradny, UTZ, výbavičky apod :q: :€O: :dance:
U nás (ťuk ťuk) vše o.k., miminečko krásně roste, pohlaví bude pro nás překvapení :h: už jsem vybalila část výbavičky, nechala vyčistit kočárky po dceři, koupili jsme novou skříň pro mimi... se zvětšujícím se bříškem se zvětšuje i naše těšení na miminko :h: :h: :h: :a:

Ahoj holky, jak se vám daří a jak se cítíte?
Já nic moc, už cca měsíc mám klidový režim a podezření na předčasný porod, byla jsem i 5 dnů v nemocnici na kapačkách, břicho mi tvrdne neustále, když vstanu z gauče nebo postele a bolí. Mám taky hodně bolestivé pohyby, no řeknu vám první těhu byla pohodička, teď jen ležení, už mě to ubíjí. Konečně mi skončila nemocenská a já si to ani neužiju když musím ležet, spoustu věcí ještě ani nemám pro mimčo zařízené, ale zbalenou tašku už radši mám, kfyž mě dr stále straší že už bych mohla rodit. Dneska jsem 35tt+3, ještě snad chvilku 2v1 vydržíme, ale už se moc těším na rďolku, je to už náročný a na palici, když nic nemůžu :( Mějte se všichni fajn :a:

In reply to by MarcelínaD.

Ahoj, tak to je hrozné jen ležet, ani si nedovedu představit jak bych zařídila moct jen ležet když má člověk jednoho prcka už doma :). Já jsem 35 tt a makám jak šroub - vysávání listí na zahradě, úklid doma, ale dost mě to zmáhá, jsem myslela že to dneska snad ani nedouklízím, snad z toho neporodím dřív, ale člověku to prostě nedá. Ale jsem moc ráda že už jsem skončila minulý týden v práci a nastoupila na mateřskou. Já jdu na kontrolu ve čtvrtek tak se už zase těším, zatím jsme se teda neotočili a jsme prdelkou, ale zatím se prý jinak nic nechystá. Nahoře mám 13 kg. Tak se drž, za chvíli už budou prckové venku :a:

In reply to by Zorka

jéé jak já ti závidím, taky bych něco dělala, moje jediná činnost je praní, občas uvařím, ale jen rychlovku abych dlouho nestála a ráno vypravím dcerku do školky a někdy pro ní dojedu, tím to končí a jinak ležím :( strašná nuda. Potřebovala bych uklidit, vyžehlit, nemám koupené věci z lékárny, zařizujeme byt, no je to mazec když nic nemůžu a dneska mě neuvěřiteobě bolí čípek au au a malá kope jak ďas potvůrka. Ještě aspoň ty dva týdny až týden aby u mě prďolka vydržela a pak hurá ven, jinak mě už klepne z toho nic nedělání, nakonec by byla prča kdybch ještě přenášela, když mě dr už měsíc straší že porodím dřív, prý to tak nakonec hodně těhulek kterým hrozí předčasný porod má :00:
Díky za příspěvek, měj se a paaa :a:

In reply to by MarcelínaD.

Já malého Maxíka přes den skoro vůbec necítím, i když pohyby cítím mnohem víc než u prvního, ale většinou až večer až si lehnu a soustředím se, přes den jen sem tam (měla jsem placentu na přední stěně a teď zase). Ty čekáš druhou holčičku? Já druhého chlapečka :D . Dnes byl Alexík poprvý v soukromý školce, je mu 2 a třičtvrtě roku a byl nadšenej tak jsem moc ráda. Bude chodit 2x týdně aby byl mezi dětmi a pořádně se vyřádil. No už aby ti prckové naši hezky zdraví vylezli a měli jsme je už u sebe, že? Tak ať ti to rychle utíká, pá :a:

Ahoj holky, tak už jsem 31 tt, vše vypráno :). Dnes jsem byla na gyndě a Maxík je zatím prdelkou dolů. Kontrola za 3 týdny a mezi tím na UZ tak už se na UZ těším, asi příští čtvrtek, jsem zvědavá jak jsme velicí. Alexík mezi tím dostal nový pokojíček tak je celej nadšenej. Nahoře mám už 10 kilíček, no nic moc, ale asi to nebude dvacítka jak s Ájou. V práci necelé 4 týdny, tak snad to uteče. Hezký večer páááá :a: .

Ahojda všem :a: tak už se nám to krátí :) už se taky těšíte? jsem tu nová, asi mě neznáte, tak jsem se chtěla jen přidat. termín mám 20.12 tak jsem zvědavá zda to vyjde tak abychom byli i s prďolkou na Štědrý den doma :dance:

Ahoj holky, tak už jsem v 29 tt a padla na mě nějaká únava, snad těch 6 týdnů v práci ještě nějak vydržím :). Už se těším až pak budu doma a začnu pořádně gruntovat. Tento týden snad doperu výbavičku, i když počasí fakt nepřeje, sluníčko prostě ne a ne svítit. Ještě musím sundat a vyprat vnitřek kočárku. Pak začnu dokupovat zbytek co nám chybí (máme vše po bráškovi 2,5). A tento týden asi zabalím tašku do porodnice. Mějte se hezky páááá :a:

Ahoj, tak já mám termín 31.12., doma chlapečka 2,5 roku a chodím do práce, takže docela nestíhačka. Na 99% budeme mít brášku :)(první jsme si říct nenechali a druhé jooo), takže jsem zatím sundala věci po synovy z půdy a někdy začnu prát, ale taky tak kolem 30 tt. Jediné co jsem koupila byl včera balík plínek neb jsou teď často v akci. Na cukrovku jdu příští týden. Zatím jsem přibrala 8 kg takže trošku lepší než předchozí těhu to jsem přibrala celkem 20, teď to vypadá "jen na 15". Mějte se krásně a pohlaďte pupíčky, pááá :a: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

v prvním těhu jsem též byla na cukrovce dvakrát :00: ale podruhé to dobře dopadlo a bya negativ, i teď ji mám negativ. tak držím palečky, bude to určo dobré :one: :€O: :a: :€s€:

In reply to by sněhovávločka

Díky :) nakonec cukrovku nemám, ale bylo to o fous, tak mám omezit sladké a ovoce večer.
Jinak od pátku je mi nějak divně, častěji mi tvrdne břicho, víc čůrám (to už jsem myslela že to snad víc nejde a ono jo :00: ) a asi mám mimčo nějak hodně dole, protože mám pocit jak když mi šmátrá v pipce a mám bolestivější pohyby. Tak snad je vše v pořádku, jdu na kontrolu až příští úterý. Uvidím jak mi bude zítra a kdyžtak zavolám na gyndu. Pořád se bojím aby vše bylo v pořádku....
Pa holky mějte se príma :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka