neschopenka

07.05.2008

Ahoj holky, vím že se to tady nedávno řešilo, ale nemůžu ty příspěvky najít.
Chci se zeptat, jestli mám nárok na neomezené vycházky, pokud mám neschopenku napsanou ne z důvodu ryzikového těhotenství, ale ryzikového pracoviště.Venku se začíná dělat krásně, ráda bych jezdila na chalupu, nebo na výlety, ale jelikož mám napsané vycházky od 14 do 18 hodin, bojím se abych byla doma včas, kdyby náhodou přišla kontrola.Předem dík moc za rady :kytka:

To si asi budeš muset domuvit se svým gynelologem, každej to stejně dělá jinak... Někdo je napíše a mě třeba řekl že si to musím vyběha na sociálce sama... Tak jsem si je vyběhala... :dance:

Ahoj,já mám tedy vycházky od 10:00-12:00 a pak od 14:00-18:00, ale zatím jsem to nedodržovala, ale kdyby přišla kontrola tak by mi sebrali asi 10% z neschopenky a pak nic.Záleží na každém jak bude riskovat, ale dr mi taky říkal, že ať jdu klidně ven, když se na to budu cítit, záleží jakého maš dr atd. Já tedy budu už tento měsíc nastupovat na MD tak to už budu mít pohodu.

Mně hned napsali vycházky od 8:00 do 20:00 - ale stejně jsem je moc nedodržovala... každého volba. Neomezené napsat nechtěl, že jsem na rizikovce. I tak jsem byla vděčná

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka