Pepince je 8 měsíců

15.05.2014

Dneska je Pepince přesně 8 měsíců. Nějak to fakt letí, ale už mi to tak nepřijde líto, asi jsem se s tím prostě smířila, že čas letí.
Nevím, jaký má nyní míry, do poradny jdeme příští týden. Jsem opravdu zvědavá, páč se z Josífky stává slušnej nenasyta :s: . Stále kojím, v posledních dnech častěji (přes den). Má čím dál větší hlad a žízeň :-D :///: . To je asi tím, jak je akční. Je to pěkná čiperka, opak její sestřičky :s: .
Leze po 4 od 7.m, teď už jede pěkný mety :-). Staví se na nožky. A to je teprve vtipný. Nebo aspoň bylo. Teď se aspoň už snaží slejzat zase dolů. Do nedávna to byly šílený pády. Stoupla si, za chvilku řev, tak ji dám dolů - opět řev. Když jsem ji nedala dolů, spadla a natloukla si, zase řev :s: . A furt dokola. Snad 100x denně. Ale stejně to furt a furt zkouší a zkouší a den ode dne se opravdu lepší. Je vytrvalá a jde si za svým. To je dobře :dance: . Nedávno v jednom dětským koutku se Pepince podařilo i dělat první krůčky podél botníku. Je to šikulka, hodně ji motivuje starší sestřička :-).
A od té doby co takhle vstává, tak usínání je taky sranda. Spát se ji nechce, vstává, vstává. Děsný :s: :s: :s: .
Co dál zoubky máme stále jen 2, nahoře se ji derou hodně pomalým tempem. Občas ji to chytne, jindy je klid po pěšině. Zuby jsou u nás prostě na etapy :00:
Tak to je asi vše z infa od nás. Mějte se moc hezky :dance: :dance: :dance:
_________________________________________________________________________________________
Jo a dnes si začala Pepinka sedat :-).

_________________________________________________________________________________________
Na 8 měsíční kontrole vážila 7300g a měřila 70cm. Doktorka ji ve všem chválila :-).

Pepinka je proste DOKONALA :one: uzasne slunicko - a ke vsemu silene akcni... :dance:
maci, tu fotku z postylky ja opravdu silene miluju :h: :h: :h: a i kdyz to neni moje decko, mam chut ji ponuchnat a zulibat :///: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka