Nastupující porod se zastaví??

08.09.2013

Ahojte,jsem 38.tt.a už nějaký týden mám poslíčky, za posl.2týdny sem se ale začala otevírat a ty bolesti bývají jiné,je to asi takto:přes den mám se synem frmol. Večer normálně usnu,pak mě ale za pár hodin vzbudí tvrdnutí jakoby s mens.bolestma,trvá to půl až jednu minutu cca.v pravidel.intervalech,zkracujou se,trvá to třeba 4 hodiny a když už to je po 5min.tak naráz vyčerpáním usnu.na sprchu to nereaguje.takto to bylo za posl týden asi 3x,a pokaždé sem byla další den o něco víc otevřená. ALE poslíčky přece nejsou pravidelné,nezkracují intervaly a neotvírají por.cesty. Mimčo má teprv přes 2,5 kg. Je možné,že by chtělo ven,jen nemá tolik sil ještě a proto se to pokaždé zastaví? Zažila ste to některá?doktora se zeptám,jen tam jdu až za 4dny,a už fakt nevydržím nad tím jen sama přemýšlet

Kliknutím vložíte smajlíky:

Měla jsem to podobně jako ty - až teda nato, že mě bolesti začali rovnou po 3 minutách, pravidelně ale bolesti se nehoršili, takže jsem nikam nejela, sprcha nepomáhala, ale ani to nehoršila, měla jsem to třeba 5-6 hodin v kuse, a pak konec. Nakonec jsem začala rodit tak že mi opět začali bolesti hned po 3 minutách ale horšili se a sprcha je taky zhoršila, takže mě manžel přemluvil at jedem, já naštvaná, že jedeme brzo, no a do porodnice jsem dojela na 7-8 cm otevřená :s: :s: a za dvě hodky konec :-)

In reply to by Renďa.24

jako kdyby mě nepřemluvil manžel, tak porodím doma :s: :s: a prej to pozná každá ženská haha já k nim rozhodne nepatřím, naštěstí manžel ano :s:

Ale bylo to jiný, bolesti se zhoršovali a sprcha je zhoršila a hlavně jsem malinko krvácela - pár kapek :-) jo a mezi náma jsem se taky :zadek:
A bylo to jedině dobře, protože když už jsi takhle otevřená, nedak ti klystýr :-)

In reply to by pavlinka77

Ale ja pravě radši klystýr,než vytlačit s mimčem i něco navíc:-D když už tam bude manžel:) aj se mně po něm ulevilo docela,měla sem Yall,a toho je troška. To se dá. A opravdu to není tak,že by to poznala každá. Jo,pozná až se ten porod opravdu rozjede,ale to může být pozdě

In reply to by Renďa.24

ze mě naštěstí vylezlo jenom to mimčo :-)
No držím palce a jsem opravdu zvědavá jak nakonec porodíš 8)

Je mi jasný, že je to únavný, taky mi to zrovna nebylo pochuti, člověk má pravidelný bolesti a nic z toho

In reply to by Renďa.24

tak to já byla na udržování ve 30tt a byla jsem ráda, že jsem ji donosila do 39tt, ale jelikož mám krevní mutace, musela jít ven do termínu, jinak vyvolávačku a já moc moc chtěla začít rodit přirozeně, takže když už jsme byla otevřená na 2,5 prstu poprosila jsem o hmat, další den dala sex a byla venku :-)

In reply to by pavlinka77

A myslíš,že ten sex miminku opravdu neublíží,i když bych byla třeba na 3cm otevřená? Přece jen není to málo,a to už mimi chrání jen vak blan..hlavičkou už naléhá..nedá mě to nad tím nepřemýšlet. I když ke konci to i MUDr přece doporučují,nezakazují..

To vypada na poslicky ktere se mohou rozject v porod :€s€: .Neboj mimi ma dost sil to ti telo dava najevo ze se neco pomalu priblizuje :a: .Ja sem to takhke mela 1tyden pred porodem. :a:

In reply to by zrzulinda

Děkuju za reakci:) ještě mě napadá..tak 5dnů večer užívám dithiaden,na kašel,a prý může i utlumovat. Ale mimi je po něm aktivní pořád dost. Hodinu na to jdu spat,nijak zvlášť unavená. A pak po půlnoci to začne. Tak třeba to tělo tím tlumím i po tolika hodinách. Dnes ho vynechám a uvidím. Ještě přidávám,že zátka mně odešla už před 10dny..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky