Za jak dlouho jste otěhotněly po císaři?

02.09.2013

Ahoj holky, zajímalo by mě za jak dlouho jste otěhotněly po císaři a bylo vše ok?Jsem měsíc po akutním cs z důvodu abrupce a nedopadlo nám to dobře :( , proto bychom chtěli co nejdříve zkusit miminko znova.Můj doktor i primář co mě císaře dělal doporučili min.rok počkat-šíleně dlouhá doba, když Vám umře vytoužené dítě :r: Zároveň vím, že když se to uspěchá komplikace jaké mohou nastat s prasknutím dělohy jsou fakt průšvih a toho se strašně bojím :( Hrozně se to ve mě pere-touha a rozum :? Vím ,že některým maminkám doporučují počkat jen půl roku, ale opravdu nevím zda to stačí-fyzicky se cítím moc dobře 4 týdny po cs už jezdím i na kole a jizva je úplně ok ani jí necítím,ani už to kolem jizvy nemám necitlivý.Počítám s tím že další miminko půjde určitě cs a jinak to ani nechci-radši kvůli jizvě a ty abrupci stejně by miminko vyndali o 2 týdny dříve.Opravdu nevím jak se mám rozhodnout,zda to risknout a třeba za 7 měs.to zkusit nebo opravdu radši počkat a přetrpět ten šíleně dlouhej rok... :( Jakej na to máte názor nebo co Vám řekli doktoři?Děkuju moc Lucka

Moc všem děkuju za odpovědi, mluvila jsem o tom s manželem, řekl ať na to zapomenu, že ten rok prostě vydržíme, řekl že už nikde nechce zažít to co se dělo kolem,, když jsem ležela na sále a on nevěděl, zda to přežiju :( Na pokoji mě pak primář říkal, že se jim před 20lety stalo to samé a přišli o holčičku a plakal u toho a prosil mě ať vydržíme, aby nám vše dobře dopadlo, to mám před očima pořád, že jsem mu ,,slíbila,,že počkáme v zájmu všech, chci aby mě rodil znova a mám strach aby pak nenadávali :( Jenže je to tak těžký :( Mluvila jsem o tom i s velkým odborníkem od nás z rizikového oddělení a ten sám říkal ten rok, že prý při abrupci se to řeže na rychlo, tak proto by počkal aby to pořádně srostlo,jenže je to tak těžký :r: .Aspoň i díky Vašim odpovědím vím, že si antikoncepci nenechám na ten rok napsat-nechci do sebe cpát nic a kdyby se náhodu stalo, že otěhotním dřív, snad by jsme to zvládli jako ostatní.Všem co se stalo něco podobného přeju mnoho sil a už jen štastné dny do budoucna, mě moc pomáhá malej-4roky i když si zeptá-Ty nemáš Terezku?Tak to bolí snad nejvíc, ale věřím že na nás další miminko čeká a já budu držet v náručí zdravé dítě, to je to co mě žene dopředu:°O°:

ahojky,
mrzí mě, co vás potkalo. My si prošli taky něčím takovým. Malý se narodil CS a po týdnu zemřel. Můj gynekolog mě řekl, že nejdříve můeme otěhotnět po půl roce. Ta doba byla dlouhá, ale práce mě to pomohla překonat. Po půl roce čekání se nám hned na poprvé zadařilo. gynekolog na to neřekl vůbec nic, akorát ke konci hlídal jizvu. Dokonce jsem mohla rodit i normální cestou, ale nakonec jsme zase skončila na císaři. V porodnici sice doktoři trochu brblali, že jsem otěhotněla tak brzy, ale já jsem byla moc ráda. Žádné problémy jsem v těhotenství neměla.
Přeji Ti hodně síly.

Já bych počkala... ono 90% dr. pokud to nedodržíš a nezdá se jim to posílá na potrat...hodně záleží, co tvůj dr. Jinak nemám za sebou císaře, ale laparku a revizi a otěhotněla jsem po pěti měsích (doporučuje se 3-12 měsíců záleží na dr.) a jizvy cítím kvalitně.. jakoby mě pálí zespodu... ono na povrchu se to krásně hojí, ale vevnitř je to ve vlhku a bez vzduchu, tak tam se to hojí dýl... moc ti držím palečky, ať ti to rychle uteče a dočkáš se šťastného konce :h:

přesně tohle budu řešit, až se malá v prosinci narodí, chtěli bychom 3 děti, první bylo císařem,teď mě do něho uvrtávají zase. Počítám,že ten rok nebo 11 měs. bych počkala, uvidíš, že ten čas uteče jako voda.

In reply to by Clarra

Milá Lucko, pokud otěhotníš i dříve než po roce, tak tě na potrat nikdo nepožene. Kamarádka je po 3 císařích a poslední 3. dítko počala v šestinedělí:-)Spolužačka z gymplu prodělala také abrupci se smutným koncem v 35. týdnu. Na 2 měsíce se úplně sesypala, ale za 4 měsíce po císaři zase otěhotněla, dneska má 2 zdravé děti, a obě rodila spontánně.
Pokud otěhotníš dříve než za rok, pravděpodobně ti budou dělat cís. řez, jinak by tě nechali rodit spontánně, alespoň tak nás to učili na medině. Vazivová jizva se tvoří 6-8 týdnů, tak to pak klidně zkuste.
Chtěla jsem ti napsat, už když jsi tu měla první smutný příspěvek, máš štěstí i tvůj synek, žes to přežila. Snad se brzo dočkáš dcerky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka